Asrock lapoknál a fast boot alapból megy, vagy ezt a szolgáltatást bios vagy valahol aktiválni kell?
Figyelt kérdés
Új gépet raktam össze,és 7-8 mp alatt power gombtól az asztalig ,és gondolkodtam hogy az fast boot (xfast) megy-e,és ha nem akkor vele mennyire lehet gyors2015. máj. 21. 09:23
1/5 anonim válasza:
Nekem alapból aktiválva volt, 7-8mp-es boot idő pedig kevés, szerintem neked is aktív. Amúgy miről bootol a rendszer? SSD-ről vagy sima Winchesterről?
2/5 A kérdező kommentje:
Sima hdd-ről.
2015. máj. 21. 09:58
3/5 A kérdező kommentje:
Eddigi gépem : 512 mb ram ,128-as vga...
Mellé volt 1 tabletem amin inkább csináltam mindenmást.
Most pedig 3 év spórolás után összejött az ára,most az i5 4460 ,r9 280x ,vs550 ... Picit nagy lépés volt sebességben az eddigi ~ 5 perc után.
2015. máj. 21. 10:01
4/5 anonim válasza:
Szép kis gép jött össze ezek szerint. Amúgy ha nincs is bekapcsolva, akkor is kevés az a 7-8 másodperc. Nekem ameddig bebootol rendesen a gép, és használható is lesz, addig megfürdök kb. :)
5/5 A kérdező kommentje:
:D
Mondjuk ez a win 8.1 nem tetszik :D bár azt olvastam hogy fellehet frissíteni majd 10-re az eredetit így várok rá.
2015. máj. 21. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!