Egy GTX960 meddig fog szolgálni, ha most megveszem?
Ezzel ( [link] szemezgetek és arra lennék kíváncsi, hogy időtálló lesz-e? 1-2 évre gondolok.
Válaszokat előre is köszönöm!
annyiért nem éri meg 65k körül már lehet találni pcx-en,de ha ennyit szánsz rá és bírja a tápod akkor r9 280x erősebb és időtállóbb
de a gtx 960 is elég lesz 1-2 évre (ha a pascal megjelenésekor az nvidia nem veszi elő a pénztárcáját)
Kevés a videómemória, ezért fog csak kevés ideig kiszolgálni, a most megjelenő játékok zabálják a memóriát, most erre feküdtek rá a játékfejlesztők. Én a helyedben egy r9 280-at vennék az AMD oldalról 3 giga memória van rajta, sok helyzetben dob a teljesítményen!
Persze tudom, nem a memória mennyisége miatt gyorsabb egy kártya, de ilyen kategóriájú kártyáknál már jól jön!
A GTX 960-nal az a baj, hogy a 2gb ma már kevés.
Nekem a Gta V pl már 1600X900-as felbontáson is 2gb fölött eszik.
Én is inkább az R9 280-at ajánlom neked.
De ennyi pénzért már használtan kapsz R9 290-et is. Az lenne a legjobb, viszont ahhoz jó táp is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!