Van egy ATI Radeon HD 4800 as video kártyám mit ajánlatok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy ATI Radeon HD 4800 as video kártyám.
Semmi bajom nincs vele, egyetlen egy dolgot kivéve, ami pedig az hogy csak a Direct X 10 et támogatja, igy nem tudok játszani az olyan játékokkal amihez kéne a DX11.
Milyen DX11 kártyát ajánlanátok ami jó is de azért mégsem az az über drága kaliber?
2015. máj. 20. 16:21
1/5 anonim válasza:
Milyen játékokra gondolsz? Én eddig talán úgy 5 olyan játékkal találkoztam, ami CSAK DX11-et támogat és DX10-et nem.
Mennyi lenne az összeg, amit rá akarsz fordítani? Belépő szintnek jó egy R7 260x (35k körül van).
2/5 anonim válasza:
HD 5xxx támogatja a dx11 et, de nem ennek a hiánya a legnagyobb baj, a most kapható legolcsóbb kártyák is támogatják, csak épp semmit nem tudsz velük normálisan játszani. Ha friss játékokkal akarsz játszani, és nem zavar, hogy medium-high fölé nem tudsz kapcsolni semmit, akkor a 30-50k s kategóriában nézelődj(már ha újról beszélünk, pár generációval ezelőtti felső kategóriás kártyákat is be lehet sokszor szerezni ilyen áron, amik erősebbek is, csak akármikor beadhatják a kulcsot).
3/5 anonim válasza:
No meg táp és CPU-t ismertesd a VGA-ra fordítandó összeggel együtt.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem olyan nagyon brutál játékra gondoltam hogy mondjuk a crysis 3- mat ultrán tudjam játszani
példa játéknak mondanám a shadow f mordort, vagy az új mortal kombatot
2015. máj. 20. 16:31
5/5 Panda Péter válasza:
hd7790/7850 használtan a bestbuy sztem mostanában. dx11(12), gcn, mantle, hsa, minden finomság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!