Melyiket vennétek ha a következő a cél?
A cél a következő: Fusson a Witcher 3 high-ultrán
Sapphire radeon R9 290x oc 4gb
Asus R9 290x Oc 4gb
Msi R9 290x 8Gb
Illetve ezek közül melyiknek van a legjobb hűtése ?
És milyen hűtése van az Msi nek ?( eddig Nvidiás voltam)
Ezekhez lesz
Intel core i7 4470
8gb ram
Az kimaradt az Msi is Oc
És meg egy kérdés szerintetek jobb az Msi amit írtam mint egy Gtx 980 ?
Én ha AMD-t vennék, akkor csakis Sapphire (de mivel nvidiás vagyok, így egyik sem).
Amúgy tökmindegy, hogy melyiket választod, mindegyik jó lesz.
Én MSI-ből csak az r9 270x-ről tudok beszámolni, de megosztom a tapasztalataimat.
ITX verzióm van, csökkentett nyákhosszal. Az MSI kártyák 3 tuning állapotot ismernek (MSI Gaming APP): csendes, gaming, OC - ez változtatja az órajelet. Gondolom a felsőbb kártyáknál is így van. (Illetve van a hűtés állapot)
Zárt gépházból némileg kihallatszik a hangja, nem erősen, de hallani játék után. (épp most jöttem ki GTA V-ből, az megdolgoztatta). A 10-15 mp-es hűtő funkció után beáll magától és hangtalan lesz.
Jó, minőségi darab, nem bántam meg, hogy megvettem.
A 8gb verzió crossfire-hez való, aminek ezzel a kártyával nincs értelme, túl drága.
Asus R9 290 4gb van most 87E-ért pcx-en. A 290x most akkor érné meg, ha max. 100E lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!