A szünetmentes tápegység maga a táp, vagy a táphoz kell valamit csatlakoztatni külön?
A szünetmenteseket közvetlen a "konnektorra" kell csatlakoztatni. Arra jók, ha elmegy az áram, akkor a benne lévő akkumulátor segítségével még pár percig (vagy akár több óráig is) a szünetmentesre kapcsolt eszközök működésképesek. Ezen kívül még van pár feladat amit ellát, például túláram védelem. Fontos az átváltási idő is, hogy az áramszünet kezdetétől számítva mennyi idő múlva kapcsol át az aksira és szolgáltatja onnan az áramot. Számítógépnek elég pár tized másodperc is, hogy kikapcsoljon.
Vannak nagyobb teljesítményűek is. Az aksi nem biztos, hogy hozzá jár (bár erről semmi információm nincs, eddig venni még nem vettem, csak építettem ilyen szünetmentes tápegységet), meg kell kérdezni.
A szünet mentes táp nem keverendő össze a számológépé hátban levő táppal
Bedugod a konnektorba a tápot és a számítógépet pedig a szünetmentes tápba
Áram szünet esetén van +1 vagy 2 órád hogy mentsed azt a tevékenységet amit a gépen csináltál
ere gondoltál?
"Áram szünet esetén van +1 vagy 2 órád hogy mentsed azt a tevékenységet amit a gépen csináltál"
Ez jó lesz 10 percnek is...
Kérdező: Találkoztam olyannal is, ami egy PCtáp + akku van benne. De az nem otthoni kategória és eddig csak 1 ilyen terméket láttam, azóta sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!