Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen SSD meghajtót vegyek?

Milyen SSD meghajtót vegyek?

Figyelt kérdés

Csak a windowst szeretném rárakni, más szóval nem kell 120 gb nak lennie.(gondolom)

Ti mit ajánlotok? Linkeket is kérnék, köszönöm.

2015. máj. 19. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Én ezt venném: [link]

Még jó pár hónappal ezelőtt jutottam erre a döntésre, ekkor sok tesztet néztem az SSD-kről, ennek volt a legjobb sebessége megfizethető áron. Azóta lehet sok minden változott, pl. jöttek ki jobbak, vagy csak egy új szériában gyártják már ezt az SSD, ami már nem éri el azt a szintet mint pár hónappal ez előtt. Ilyenre már volt példa.

Nézegess sok tesztet, cikket és válaszd ki a legjobbat :)

2015. máj. 19. 20:37
 2/8 A kérdező kommentje:
128 GB nem sok kicsit? Nekem csak a rendszer betöltésre kell. Egyébként mit érdemes rárakni az SSD-re a windowson kívül?
2015. máj. 19. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt, aminél szeretnél gyors betöltést. Jól jön játékoknál is, pl. pályák betöltésénél. Egyébként én a programokat szoktam rápakolni arra a HDD partícióra, amint a Windows is van.

Inkább legyen egy kicsit nagyobb, mint hogy kevés legyen a hely, ugyanis ezeket nem érdemes telepakolni, mert belassulnak.

2015. máj. 19. 20:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Szóval ne egy GTA V-t rakjak rá :D( asszem az 85 GB)
2015. máj. 19. 20:53
 5/8 Trevor. ***** válasza:
Nem igazán érdemes. Amúgy 60GB, de DLC-kkel lesz az több is :D
2015. máj. 19. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Hidd el kell a 120gb-t. Annak nincs értelme, hogy csak a windowst teszed rá, arra kell rakni minden programot, plusz ssd-knél illik min 10-20%ot szabadon hagyni
2015. máj. 19. 21:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Hivatalosan a Trim miatt 33-25% közt kell szabadon hagyni, különben az írás lemegy felére, vagy negyedére...
2015. máj. 19. 22:11
 8/8 Tengor ***** válasza:

Ha nem 120, akkor mi? 60. Mekkora a win 7 telepítve? 30-40 GB? Hova megy a frissítés meg a gyorsítótár?

Minimum 120 GB-ost nézz!

2015. máj. 20. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!