Milyen SSD meghajtót vegyek?
Csak a windowst szeretném rárakni, más szóval nem kell 120 gb nak lennie.(gondolom)
Ti mit ajánlotok? Linkeket is kérnék, köszönöm.
Én ezt venném: [link]
Még jó pár hónappal ezelőtt jutottam erre a döntésre, ekkor sok tesztet néztem az SSD-kről, ennek volt a legjobb sebessége megfizethető áron. Azóta lehet sok minden változott, pl. jöttek ki jobbak, vagy csak egy új szériában gyártják már ezt az SSD, ami már nem éri el azt a szintet mint pár hónappal ez előtt. Ilyenre már volt példa.
Nézegess sok tesztet, cikket és válaszd ki a legjobbat :)
Azt, aminél szeretnél gyors betöltést. Jól jön játékoknál is, pl. pályák betöltésénél. Egyébként én a programokat szoktam rápakolni arra a HDD partícióra, amint a Windows is van.
Inkább legyen egy kicsit nagyobb, mint hogy kevés legyen a hely, ugyanis ezeket nem érdemes telepakolni, mert belassulnak.
Ha nem 120, akkor mi? 60. Mekkora a win 7 telepítve? 30-40 GB? Hova megy a frissítés meg a gyorsítótár?
Minimum 120 GB-ost nézz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!