Kellene egy videokártya a régi gépembe az alaplap neve VIA P4MA Pro 533, Szerintetek?
CPU név Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz
Alaplap neve VIA P4MA Pro 533
Videokártya ATI Radeon 9600/9550/X1050 Series (256 MB)
Táp codegen 300w
Ram 2 db 1 gb ddr-es 400 mhz ram.
Milyen videokártyát javasoltok bele?
ati radeon hd 3850 agp ra gondoltam csak nincs szerintem a tápomon csatlakozó.
Most rendeltem meg a gépembe ezt a videokártyát :))) Radeon HD 4650 AGP
Ja és csak mondom Hogy a laptop is jó játékra. Ismerősöm vett most ilyen gépet és elég szépen futt rajta a gta v bf4 ac nem tudom melyik rész. Igaz 3 óra játék után melegszik de a laptop hűtő sokát segít ezen a téren..:))
Jo az :))
Amugy a kartya amit neztem az jo?
1. A laptop nem jó játékra (kivéve a normális hűtésű és jó minőségű "Gamer" egyedek, amik 250 ezernél kezdődnek). A 100-150 ezres kategóriák kinyúlnak ha játékra használják őket. Gari idő leteltével ha bedöglik az alaplap lökheted is ki, mert nem fogja megérni megjavítani. Ezzel szembe az asztaliba 5 ezerért veszel alaplapot.
2. A HD4650 nem jó, mert a géped egy hulladék hozzá. De már ezt is elmondtuk.
Vagy elfogadod vagy nem. Most már menj máshová értetlenkedni...
Igen, jó az a kártya.* Az alap ötlet, hogy újítasz rajta, az is jó, csak 1 helyen rontottad el, az alaplappal kellett volna kezdeni :)
* Igaz, hasznát nem fogod látni.
"Oké de ha valaki rendesen kérdez rendesen válaszolhatnál."
Bocsi, de már kezdtem azt hinni, hogy csak szórakozol velünk.
"Igaz rossz a hűtés a laptopokban de egy 135e Ft os laptoppal nem várom el."
Az általad felsorolt játékok kegyetlenül megfingatják ám a gépet. A laptopba nincs elég hely a hőleadásra és a szar műanyagba szabályosan belepállik. Örül ha a gari idő végéig kibírja. Ha elszennyeződik a hűtő rendszer, csak tetőződnek a problémák ezek a problémák, takarítani meg nehéz. A legtöbbet csutkára szét kell szedni miatta. Ha meg valamit fejlesztenél a későbbiekben megint koppon fogsz maradni, mert rájössz hogy a RAM -on kívül semmit nem tudsz benne fejleszteni. Ennyit a laptopokról.
Amúgy monitorral együtt kell a konfig vagy az van neked?
Monitorral együtt.
Holnap egy kicsit tesztelni fogom a laptopot. Megnezem hogy melegszik simán és a laptop hűtőn. KB 6-6 óra elég nem? Csak nem tudom hogy 2-3 napon ezt megcsinalom az pontos értéket ad,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!