Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Összeraknátok egy gépet...

Összeraknátok egy gépet maximum 200ezer forintból? Öcsémnek lenne karácsonyra, segíteni szeretnék neki!

Figyelt kérdés
Tudom hogy millió egy ilyen kérdés van, ötpercenként de kérlek segítsetek,alap/mezei szinten értek csak a gépekhez nem vagyok olyan májer mint itt pár ember benne, tőlük kérnék segítséget vagy bárkitől aki kicsit is ért hozzá és érdemleges választ tud adni. A keret maximum 200ezer, elég régóta gyűjt rá plusz egyéb szülői támogatás meg én ugye, de ennél több nem lesz. Ő azt mondja amit a mai fiatalok, gamer gépet akar. Mondtam neki hogy azért gondoljuk végig. Nem egy olyan konfigot szeretnék ami a legújabb játékokat maxon viszi, de azért ne is legyen olyan rossz, ha lehet ennyiből. Aki segít annak előre is nagyon köszönöm!(Ui.: Ismerem a pcx.hu-t de mint írtam nem értem olyan magas szinten hozzá)

2015. máj. 19. 16:05
 1/5 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem hogy a géphez illő monitorban is segítsetek, esetleg hangfal.

A többi kisebb dolgot asszem megoldjuk : )

2015. máj. 19. 16:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Jó előre gondolkodsz karácsonyi ajándékban :)
2015. máj. 19. 16:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Írtam hogy régóta gyűjt rá, addigra gyűlik össze a pénz. De ezzel nem segítettél... : /
2015. máj. 19. 16:25
 4/5 anonim ***** válasza:
Erre a kérdésre érdemesebb november fele visszatérni. Addig jönnek ki újabb alkatrészek, illetve a jelenlegi árai is csökkenni fognak, szóval amit most összeválogatnánk, az egyáltalán nem lenne aktuális fél év múlva.
2015. máj. 19. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok, de én is így értettem, hogy gyűjtögetni lehet, de az informatika világában ez nagyon hosszúnak számít.

Nem mindegy az jelenleg, hogy milyen gépről van szó?

Elég, ha el van döntve, hogy az öcsédnek vesztek 200k-ból egy gamer gépet, majd novemberben visszatértek, hogy milyen is az.

Lehet, hogy amit most kinézel/megvennél neki, az fél év múlva már jóval kevesebbet fog érni, mondjuk 160-at.

Azért írom, hogy minek ennyire előre eldönteni ezt?

2015. máj. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!