Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom letörölni az...

Hogyan tudom letörölni az ESET NOD 32-t?

Figyelt kérdés
Szeretném lecserélni Avast-ra,de nem tudom,mert nincs olyan fájl,hogy uninstall.exe.Se a Start menübe,se az ESET mappába.Meg azért is volna fontos,mert rákérdezés nélkül kitörölget fontos dolgokat és amikor netezek vagy telepítek valamit akkor megállás nélkül(ha olyan oldal amit ő "vírusosnak" talál pedig nem az) a pofámba nyomja a megtisztítást.Hiába nem kérek belőle nyomatja.

2015. máj. 18. 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Avast?! ESET szétveri :D ESET azért jelez mindig, mert az az oldal káros LEHET, és egy alap felhasználó NEM AKAR vírust kapni. Hidd el, amire jelez, ott vírus van.

Egyébként ha annyira cserélni akarod, akkor Kaspersky... CCleanerrel törölheted. De szerintem a "programok telepítése és törlése" pontból is törölheted (persze csak ha nem valami kalóz verzió, hanem a hivatalos oldalról letöltött)

2015. máj. 18. 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:

" Hidd el, amire jelez, ott vírus van. "

Azért ez nem igaz.

2015. máj. 18. 16:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Épp ez a bajom,hogy nem tudom hamis vagy eredeti,mert amikor ráraktuk a szervizbe a Win7-et mellé rakták az Eset-et is és simán lehet,hogy kalóz(a Windowsom se eredeti,nem hiszem,hogy egy eredetit 5000-ért rárakják,és ez akkor volt amikor jött be a Win8).A programok letörlése és telepítésénél nincs ott a CCleaner megnézem.
2015. máj. 18. 16:22
 4/12 A kérdező kommentje:
CCleaner be se engedi,próbáltam letiltani nem engedi.
2015. máj. 18. 16:26
 5/12 anonim ***** válasza:

programok és szolgáltatások ezt keresd

Program eltávolítása vagy módosítása

A Programok és szolgáltatások megnyitásához kattintson a Start gombra A Start gomb, majd a Vezérlőpult parancsra, végül a Programok kategória Programok és szolgáltatások elemére.

Válasszon egy programot, és kattintson az Eltávolítás gombra. Néhány program esetében az eltávolítás mellett lehetőség van a program módosítására vagy javítására is, de sok program esetében csak az eltávolítás lehetséges. Program módosításához kattintson a Módosítás vagy a Javítás gombra.

Képrola: [link]

2015. máj. 18. 16:33
 6/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt is megnéztem(32 és 64 biteset is)nem találta meg.

2015. máj. 18. 16:33
 7/12 A kérdező kommentje:
Korábbi válaszba írtam már,hogy a programoknál nincs a listában.
2015. máj. 18. 16:52
 8/12 anonim ***** válasza:

Így kell ha ezt sem érted akkor szólj valakinek!

[link]

2015. máj. 18. 16:55
 9/12 anonim ***** válasza:

kérdező

pedig ott kell hogy legyen esetleg képet tudnál küldeni hogy mi is lássuk?

2015. máj. 18. 16:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Ha nem eredeti, akkor nem biztos, hogy ott van.
2015. máj. 18. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!