Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha ráz a gépház, amikor...

Ha ráz a gépház, amikor hozzáérek, az mennyire baj?

Figyelt kérdés
egy picit mintha bizseregne a kezem
2015. máj. 17. 21:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem akarom kinyírni a családot. Pont itt fut el a csöve a gép mögött, a lábamat is rá szoktam tenni, hogy melegítse.
2015. máj. 17. 21:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem gyanús a táp
2015. máj. 17. 21:50
 13/22 A kérdező kommentje:
Szinte szír új chieftech (ha így írják) ctg 500-as. Egy másik gépházba egyszerűbb volt belerakni, azért ment abba, amikor megjött. Viszont annak a hűtése kezdetleges volt, ezért végül is átszereltem ma a mostani (régen is használt) gépházba, amibe lehet rakni ventiket.
2015. máj. 17. 21:53
 14/22 A kérdező kommentje:
Az előfordulhat, hogy a táp doboza nem érintkezik rendesen, elég nagy felületen a gépházzal, és emiatt nem működik rendesen a földelés, és így ráz?
2015. máj. 17. 22:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Tehát akkor a táp ugyan az ? gondolom hosszabbítón keresztül kapja az áramot?! esetleg monitor videó kábel is vissza csatolhat.
2015. máj. 17. 22:04
 16/22 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a táp, amit kb 2 hete használok. Akkor vettem újonnan. Előtte ebben a házban egy másik táp volt. A ház nem támogatja az ATX szabvány tápokat, de végül is most beletettem. Szóval nincs odacsavarozva, csak simán fekszik a gép alján. A gépház földelése gondolom a táp fala által van megoldva, ezért kérdezem, hogy lehet-e esetleg az az oka, hogy nem érintkezik rendesen a ház falával?
2015. máj. 17. 22:38
 17/22 A kérdező kommentje:
Meg például ha nyitok a böngészőben egy új ablakot, megnyitok egy mappát, valami olyat csinálok, amikor tölt picit a gép, akkor is sistereg a hangszóró. Mondjuk ez eddig is ilyen volt ebben a házban, igaz akkor egy teljesen másik számítógép volt benne, de rázni régen nem rázott.
2015. máj. 17. 22:42
 18/22 A kérdező kommentje:

Most már szinte biztos vagyok benne, hogy maga a ház a ludas. Odafigyelve tényleg ugyanazt csinálja, mint a régi géppel, ugyanúgy cicereg, ha dolgoznia kell. Ezt mi okozhatja? Régen a rendes gyári tápjával ment, rendesen odacsavarozva stb, és így is jelentkezett a gond.

Hogyan tudnám ezt megoldani?

2015. máj. 17. 22:49
 19/22 anonim ***** válasza:
És ez most oda van csavarozva?
2015. máj. 17. 22:52
 20/22 A kérdező kommentje:

Nincs, csak felfekszik a gépház alsó lemezére.

De inkább az a gond, hogy eddig is jelentkezett ez a probléma a régi setuppal. Van egyébként FI relénk is, nem tudom, jelen helyzetben ez mennyit jelent, de egyelőre gondolom így nagyobb biztonságban vagyok.

2015. máj. 17. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!