Szerintetek milyen ez a konfig?
Proci: amd fx 6300
alaplap: gigabyte ga-970a-ud3p
vga: Asus R7 260X-OC-2GD5
RAM: kingston hyperx 2x4gb
HDD: WD 500 GB
Táp: FSP HEXA 500W
Proci hűtő: Gammaxx 300
Egyáltalán ez elfog indulni?:D
E mellé a proci mellé egy jobb kártya illene, mondjuk egy R9 270X, 280, 280X.
Másrészről én a helyedben már inkább egy 8 magos bulldozerre ruháznék be, nem sokkal drágább a 6 magosnál és jobban hasznodra válna a next gen játékoknál (feltételezem játékra kell a gép)
Nálam Gigabyte lap már égett le, azóta Asus-t használok, a régebbi 5 éve birja a strapát, a másik 3. éve szolgál.
Tápnak Chieftecet használok, FPS-m nem volt, de a Chieftecet tudom ajánlani. Az 500W elég kell legyen, bár egy 8 magos pl már 125W-ot vesz fel maximumon, de szerintem még elbirja.
Ennyit tanácsolnék, ha nem túl sűrgős, inkább még gyűjts rá! :)
Köszi a választ!
Egyébként nem akarok a next gen játékaival játszani. Max kipróbálni őket nagy felbontásban low grafon. Kisebb követelményű játékokat szeretnék max grafon futtatni, nekem csak erre kell :) pl:cs:go
Ja értem! Akkor ez igy elég is, egyébként amit irtam azzal nem lowon mennének, hanem olyan medium-high környékén. ;)
A low-medium ezzel is meg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!