Milyen videokártyát vegyek 100-110 ezer Ft-ig GTX 760 helyett?
Megér neked 20 ezret 2 fps? Mi ez a marhaság? Viszont fogyasztása az duplája az Radeon R9 290-nek.
Utána néztem közben én is,most valóban akkora a difi árban a 290 és 290X között,hogy egyértelműen jobb ár-érték arányban a 290.
Viszont ha van pénzed 3 ventis Sapphire 290X-re,akkor az a legerősebb opció a háromból.
jelentettem ezt a 38 %-os válaszolót már elegem van a trollkodásaiból
amúgy ennyiért r9 290 vagy ha találsz akkor r9 290x
Az utolsó linkelt tesztje nem volt rossz.
Ma még egy szinten van kb. az r9 290 és a GTX970, viszont előbbi most azért olcsóbb.
1-2 év múlva az a 0,5gb hátráltatni fogja a radeonnal szemben, ahogy ma a gtx960 az r9 280al szemben.
11.
Én a két különböző fajta 970-ről beszéltem.
Istenem......
Mitől elavult? DirectX 11.2 támogatása van.
Egy 3. generációs i5 vagy i7 is elavult?
Itt írják, hogy maximális fogyasztása 300W. Ez az elméleti maximum felvehető a pci-e slotból meg a 6+8 pines csatlakozókból.
Itt láthatod, hogy terhelve konnektorból kb. 90W-al kér többet, mint a GTX970. Ez táp oldalon 70W, kb. 6A.
Egy másik példa.
GTX750-ből van tápcsatlakozó nélküli (max. 75W) és egy 6 pines tápcsatlakozós változat (max.150W).
Szerinted a tápcsatlakozós 2szer annyit eszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!