Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Msi gtx 960 4G gaming felvetel?

Paca001 kérdése:

Msi gtx 960 4G gaming felvetel?

Figyelt kérdés

Mennyi fpsre szamitsak gta 5 fifa 15 lol es hasonlo jatekok felvetel kozben es milyen grafikaval?

Frapsel veszem fel. Ha tudtok jobbat akkor nyugodtan irjatok

i5-4460

8gb ram

Msi B85m-e33

Most egy r9 280x van, de nagyon melegszik es ugy tudom h intel +960 jol mukodik.

Mar a 3-ik ingyen 280x-emet hozza az ipon melegedes miatt es meguntam az amdt emiatt

Szoval mekkora lenne a kulondseg a folyamatossagban felvetel kozben es felvetel nelkul?

2015. máj. 16. 14:03
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy az alaplapod miniATX, ami nem baj, de oldalról nemtud megfelelően szellőzni a kártyád, szóval a elől lévő ventilátor nem adja neki a friss levegőt, mert nagyon fent van a kártyád! A másik a kábelezés el kéne tüntetni, de asszem ez a ház nem alkalmas kábelmenedzserre.

AMD R9 280/280X sorozat meg amúgy is olyan hűtőrendszerrel áldották meg ami a házadban "széttereli" a meleg levegőt ami bordák közül nyomja kifelé a ventilátorlapátok. Ezért fontos hogy a házadban megfelelő szélcsatorna jöjjön létre! Magyarul ha ilyen szarakodások vannak vedd meg GTX 960 ott kifelé nyomja a meleglevegőt és nincs szarakodás, kevesebb fps valamivel, de ugyan olyan jól tudsz játszani ugyan azon a beállítás mellet mint R9 280X lenne. És ahol GTX 960 kevés lesz oda R9 280X se lesz másabb, úgy is fullhd van szó!

És Nvida jobb a shadowplay ami nem fps zabáló felvétel közben! ;)

2015. máj. 16. 14:51
 22/25 anonim ***** válasza:

A DVR is hasonló AMD oldalon, mint a Shadowplay, talán náhány százalékkal több FPS-t veszít, de a Fraps-hoz képest ez is mérföldekkel jobb:

https://www.youtube.com/watch?v=MNMsE_Tvi4Y

2015. máj. 16. 15:27
 23/25 anonim ***** válasza:

Normál esetben az mATX és ATX lapoknál is ugyanott van a videokártya. A legtöbb esetben a videokártyákon lévő hűtők nem csak hátra fújják a meleg levegőt (nekem is 960-as kártyám van és a rajta lévő hűtő nem zárt, azaz a levegő a házban marad).

A házad oldalán lévő nagy venti, ugye befelé fúj? A táp és a videokártya ventije egymás ellen dolgoznak, lehet, hogy érdemesebb lenne a tápot lefelé fordítani! Tesóm is először fordítva szerelte be a TX2 hűtőjét még anno, így az a hátsó ventivel ellentétesen dolgozott, ezért a CPU-ja sokkal jobban melegedett ahhoz képest miután megfordíttattam vele (közel 15C különbség volt max terhelésen).

2015. máj. 16. 16:02
 24/25 A kérdező kommentje:

Ertem, koszonom a sok valaszt. Megforditom a tapot es befeleforditom az oldalso ventit es veszek egy ventit meg felulre is ami kifele fuj+egy jobb procihuto venti is dukal.

Osszesegeben csereljem vagy nem a kartyat?

2015. máj. 16. 20:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Ha az oldalsó ventid kifelé fújt, akkor szinte biztos, hogy az volt a fő probléma, amire még rátett egy lapáttal a felülről szívó táp. Ergo beszívó oldalsó ventivel és a táp zavarása nélkül a videokártyának megfelelően kéne hűtenie magát! Én a 280X-vel maradnék...
2015. máj. 16. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!