Megéri HD 5870 videokártyát venni?
A hwcompare arra se jó, hogy odahányjak az oldalüzemeltető mellkasára. Az 5870 elavult, nem annyira támogatott, driveresen haldoklik, az új játékok nagy eséllyel messze el fogják kerülni (hiába szerepel a támogatási listán, egyszerűen mégse foglalkoznak vele, ez olyan mintha megkapod a KrumpliKiller alkalmazást a telefonupdate-ben, amivel akár öt eszközt csatlakoztathatsz OTG-n keresztül, de a telefonod viszont szoftveresen nem képes rá, szóval minek, dísz), az már csak részletkérdés, hogy semmit nem fogsz profitálni a DX12-ből, pillanatok alatt kuka lesz az egész kártya, gyenge lesz.
Már leírták, vagy minimum HD7770, vagy hagyd.
[link] nézegettem őket, találtam több eladót is.
Olyanokat kerestem, amire ad az eladó pár nap garanciát, így le tudom tesztelni, hogy tényleg jó-e.
#17: Egy baj van a DX12-vel, hogy még nem igazán van olyan kártya ami támogatja. Egy nagy baromság az, amelyikhez odaírják, hogy támogatja. Jelenleg csak pár kártya van a piacon, ami tényleg DX12-es. Még csak most fognak majd megjelenni (amire nekem biztos, hogy nem lesz pénzem). A korlát jelenleg 30k. Eddig az összegig várom a tippeket :)
Tudom, hogy ez így gyenge lesz az FX-6300-hoz meg a 8GB Ram-hoz, de ezek is csak azért vannak mert baráti áron hozzájutottam (alaplappal mindennel együtt 30 ezer forint volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!