Tényleg ennyire sz. R lenne az Assasin's Creed Unity?
Egyszer régebben kijátszottam, laggal, fps droppal egy r7 260x videókártyával. Most videókártya csere és ram bővítés után újra nekiugrottam, konfig:
Sapphire r9 270x 2GB 256bit DDR5 videókártya
Kingmax DDR3 1600mhz 8GB+4GB= 12gb memória
AMD Athlon x4 760k 4x3,8ghz processzor
Lehet, hogy nem a világ legjobb számítógépe, és a proci az ami talán egy kicsit gyengébb a többinél, de mégis csak egy 50.000 forintos videókártyáról és 12GB ramról beszélünk. Tényleg ennyire hulladék lenne ez a játék, hogy egyik patchel se megy jobban? Ráadásul körül-belül full low grafikán és 800x600-as felbontáson is ugyanúgy megy mint highon és 1440x900-on.
"Az a proci kevés már a játékhoz"
Haha,jól kinéznénk ha egy 22 ezres 4 magos Kaveri nem lenne elég.
Van nála jóval erősebb is,amivel jobban futnak a játékok,de alapvetően itt a játék a bajos.
Attól mert CPU limit,vagy mert nem hozza ki a maximumot a kártyából egy adott processzor,az nem jelenti azt hogy nem elég.
Mindig van egy limit,és ez általában VGA limit,ami akkor is előrodulhat,ha CPU limit van.
A kettő nincs mindig összefüggésben,főleg nem egyenes arányosságban.
Nem mellesleg egy értelmesebb lappal 4.2GHz-t tuti hogy elmegy a 760K gyári hűtővel,de 4.4GHz is könnyen kihozható belőle.
Bukott játék a Unity,ezt a fejlesztők is elismerték.
Ugyanez volt a GTA4-nél.
Játszottam egy A10-5800Kval,vettem mellé egy HD7870XT-t,és alig lett jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!