Elfutna a gepemen a GTA5 minimalis beallitasokon?
Figyelt kérdés
Intel Core 2 Duo 3.0 Ghz
2gb ram, de ezt meg bovithetem
VGA, 512, de szinten aldoznak ra, 1-2gb os ddr3 asra
lattam a minimalis gepigenyt hogy Quados proci kell hozza, de hallotam hogy elmegy kisebbel is, van eselyt ra hogy nekem is fusson LOW on?
2015. máj. 14. 20:11
2/9 anonim válasza:
Ha azt akarod, hogy lowon fusson rendesen, de nem akarsz c2q-t, akkor kell 6GB ram és egy jó videokártya. Az, hogy 1GB-s nem számít semmit. Használtan szerezz egy HD 7770-et.
3/9 A kérdező kommentje:
egy gt610 2gb nem eleg?
2015. máj. 14. 20:34
4/9 anonim válasza:
A GT610-nél az IGP-m erősebb. Az konkrétan egy nagy halom pénzkidobás.
5/9 anonim válasza:
az irodai kártya szövegszerkesztésre való.. használtan vegyél hd7770-et ahogy írták.. 20k körül már kapni.. de még 6gb rammal is gyengusnak érzem ezt a procit.. kéne neki a core2quad (ha kezeli az alaplapod)
6/9 A kérdező kommentje:
azthiszem inkabb akkor egy xbox360 vagy meg varok es karacsonyra megajandekozom magam egy ps4 el vagy jovore ha lesz ra penzem :)
2015. máj. 14. 20:43
7/9 A kérdező kommentje:
neztem videokat ilyen gepigenyel, gta5 rol nagyon gagyi :) nem eri meg
2015. máj. 14. 20:45
8/9 anonim válasza:
Biztos borzasztó, ha valakinek nincs hozzá gépe. Sőt, én is gyűlölöm. Na pill, belepumpálom azt a két órát, hogy meglegyen a 200 hours played.
9/9 anonim válasza:
Ha el is indulna,élvezni nem tudnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!