A tápot hogyan érdemesebb berakni a házba? Felül van a helye. A ventillátor lefelé álljon, vagy felfelé?
Mennyire meleg?
Nem feltétlenül baj ha terhelés alatt meleg egy tápegység, hisz a tápegységek melegednek. De amúgy a gépház hűtése sokat javít a felsőtápos házaknál.
"mindegyik így működik" - kivéve mikor nem.
Ehhez persze az kell, hogy a ház megfelelő kialakítású legyen.
A képeken látható, hogy a táp helyén, a ház alján szellőző furatok találhatóak (porszűrővel).
Ezek hiányában a táp "nem kapna levegőt" és tönkremenne.
Egyébként a fent említett házba (Corsair Carbide 200R), a hagyományos módon is beszerelhető a táp.
Na akkor én is kérdezek, mert bizonytalan vagyok. :D
Zalman Z11 plus házam van, alsó tápos. A tápnál a gép alján van egy porszűrős szellőzőnyílás, a gép lábai pedig biztosítják, hogy szabadon maradjon az a rész, tehát szellőzzön. Viszont ahogy néztem, nagyon kis szűk nyílások ezek, ezért hát megkérdezem:
A képen látható része ( [link]
a tápnak alul kell legyen, tehát a porszűrős szellőzőrésznél?
#7 igen lefele kell neznie
irtak fentebb hogy a tap melegszik
nem mindegy hogy gep melegetol melegszik vagyis futi magat vagy pedig a sajat munkaja miatt melegszik csak
#7 nem tudom mire is gondolsz, a porszuro az pont hogy suru kell legyen igy tudja szurni a port es a vedoracsozat van az sem gond
pont ezert mivel huvoset sziv be (ha csak nem padlofutesed van) kevesbe kell a szelozese miatt aggodnod, de figyelni kell porszuro nem e telitotdik porral mert akkor ki kell takaritani (attol fugg menyire poros a helyseg ahol hasznalod)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!