Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a gép vinne Durváb játékoka...

Devergo01 kérdése:

Ez a gép vinne Durváb játékokat is?

Figyelt kérdés

[link]

sziasztok az lenne a kérdsem hogy vinne e Durvább játékokat Pl:Gt4 1024 felbontásba? Vagy egyáltalán Jó gép ez stabil? Késöbb lehetne cserélgetni belöle dolgokat?

2015. máj. 13. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:

Maga a processzor tulajdonképpen hozza a 4 magos amd-k szintjét, azzal nincs is baj. Viszont ha az APU (ez a poci típusa) integrált gpu-ját akarod használni, akkor gyors ram kell a gépbe és az nem annyira erős, de 1024-es felbontáson valószínűleg elég mindenre.

A későbbiekben, sőt mihamarabb tegyél mellé egy diszkrét vga-t, mert az integrált megjelenítőnek vannak korlátai, plusz a ramból veszi el a működéséhez szükséges memóriát.

Bár jobban kijössz egy cpu + vga kombinációval.

2015. máj. 14. 09:16
 2/7 anonim ***** válasza:

GTA4?

Ez most komoly?

7 éves szar játékhoz akarsz gépet venni,ami a megjelenés pillanatában is katasztrófális bukás volt?

Ott a GTA5,ami szépen fut olyan gépen is,amin a 4 akad,ráadásul sokkal jobb játék is,és ez nem szubjektív vélemény.

2015. máj. 14. 10:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeteket nagyon sokat segitettek evel ebayen keresgetek jókat csak azért irtam a Gta 4-ett mert ha aszt viszi 1024 be rendesen az már rossz gép nem lehet nagyon sokat segitenétek azal ha tudnátok mondani komplett kész gépet köszönöm a váalaszokat pontoztalak :)
2015. máj. 14. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél előre összerakott gépet.Sokkal jobban jössz ki teljesítményben és anyagilag is,ha magadnak válogatod össze a hardvereket.Legyen egy előre meghatározott keret,hogy mennyit szánsz maximum a gépedre.Nézz szét Hardverapró-n miket lehet kapni,rengeteg cucc van ami még 1-2évig garanciális és mélyen bolti ár alatt van.Tájékozódj,nézelődj hogy miből melyiket éri meg jelenleg megvenni.Ha értesz kicsit a hardverekhez és össze bírsz rakni egy gépet alkatrészekből akkor rám hallgatsz mert így kétszer-háromszor olyan erős géped lesz...
2015. máj. 14. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha pedig mindenképpen új gépet szeretnél és nem is igazán értesz az összerakáshoz akkor pl a pxc-nél van lehetőség összeválogatni azokat a hardvereket amiket szeretnél és ők összerakják azt hiszem ilyen 5ezer forint körüli összegért.Ha mondjuk ez az opció jobban tetszik abban tudok kicsit segíteni,de én sem vagyok vérprofi ebben,magamnak sikerült mindig összeraknom olyan gépet ami nekem teljesen megfelel.
2015. máj. 14. 11:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem magyarországon vagyok de most néztem a Gta 5 gépigényét nem nagyon értek a össze rakáshoz és ha mondjunk ezeket be szerzem egyenként akkor paszolna minden? Intel Core i5 3470 @ 3.2GHZ (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHZ (8 CPUs) ram 8GB 100% DirectX 10 compatible ODD: DVD Drive
2015. máj. 14. 11:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Ja az más tészta,ha nem itthon vagy.

Nekem FX 8320-am van,de javaslom neked,hogy Intelben gondolkodj inkább,egy jó i5-ös és egy GTX960(ilyet szeretnék a közeljövőben)+8GB RAM elegendő lesz szerintem még egy jódarabig.HDD,SSD,Tápegység iyleneket nem írok,ez már egyénfüggő,hogy mik a tervek késöbbre,tuning stb...Alaplapokhoz Intel téren nem értek,utána kell olvasni.Lassan én is át szeretnék állni Intelre mert az a jövőt tekintve jobban megéri.

Egyébként ez a konfig így fullHD-ra is tökéletes lenne,de ennél gyengébb gépben ne nagyon gondolkozz,késöbb hátha lesz egy nagyobb monitorod.(én is így voltam ezzel,kell az a 22"-es kijelző játékokhoz)

2015. máj. 14. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!