Devergo01 kérdése:
Jó ez a számitógép? Eszt szeretném meg venni szerinetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok arra lennék kiváncsi hogy játékokat szépen vinné? meg olvastam hogy 3.0 Usb-és normál 2.0 Usb is jó belle? Meg hogy megéri enyiért? Jó gépet szeretnék venni segitenék benne a válaszokat előre is köszönöm!2015. máj. 13. 22:26
11/16 A kérdező kommentje:
De te tudsz mondani komplet gépházat pl asus ami mondjunk jó is! Ami szerinted is jó kép mert akkor neve szerint keresem ebayon
2015. máj. 14. 00:15
12/16 A kérdező kommentje:
De akor mondjunk bármeik gép amit irtam vagy legalább valameik vinné a fifa 14-ett? más játékot nem raknák rá mert igazából nekem csak sony vegas 13 program menye rajta tökéletesen meg tudjak normálisan stremelni enyi erre tökéletes nem még talán jobb is ezekhez
2015. máj. 14. 00:26
13/16 anonim válasza:
Ne vegyél előre összerakott gépet.
14/16 anonim válasza:
Hol vennéd? pcx.hu szóba jöhet?
Ha igen, írj keretet, illetve mik kellenek neked.
15/16 A kérdező kommentje:
Inkább ebay eszt ismerem Csak gépház kéne de egy jó erös gépház fifa 14 vigye 1024-be meg a sony vegast meg strem-re kellene valami kész jó gép 110 ezerért (330Eu) körül
2015. máj. 14. 11:19
16/16 anonim válasza:
Ne vedd meg. Rohadtul nem annyit ér, szar meg minden. Fele annyiért összeraksz egy ennél sokkal jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!