Mi a külömbség az arduinok között?
2015. máj. 13. 18:25
1/10 Tengor válasza:
Más a színük, másik a feliratok.
Tényleg nem tudnál típusokat írni legalább, ha már a típus alapján nem tudsz rákeresni, hogy mit is tud az eszköz?
3/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag csak az USB csatlakozó.
4/10 anonim válasza:
Semmi. Mindegyik ugyanolyan drága, szar, és felesleges.
5/10 A kérdező kommentje:
Miért lenne szar? :) Cx-al megoldottam, hogy hangvezérlést használva, arduino segítségével külső eszközöket működtessek. Tudsz erre esetleg mondani egy alternatívát, vagy leírni részletesen miért szar? Eddig csupán a sokoldalúságát sikerült felfedeznem és sok ezer Ft-os PIC-eket spórolok meg pár sor programozással.
2015. aug. 1. 23:52
6/10 anonim válasza:
Egy STM32F103 72MHz-es procival rendelkezik, több perifériája van, és eBayen kb 500 Ft egy darab belőle. Sima C-ben programozva fényévekkel jobb. Illetve az Arduino nem komoly eszköz, szerintem baromi drága is.
7/10 A kérdező kommentje:
1000Ft-ért vettem darabját annak amit belinkeltem. Szerintem ennyiért nem sok, és több feladatot eltud látni mint mondjuk egy PIC18F-2550
2015. aug. 2. 09:45
8/10 anonim válasza:
"Egy STM32F103 72MHz-es procival rendelkezik, több perifériája van, és eBayen kb 500 Ft egy darab belőle."
Vágesz? :D
9/10 anonim válasza:
Lehet, hogy jobb meg olcsóbb, de ha valaki még soha nem csinált ilyet annak egy arduino jobb, mert kb végtelen leírás, projekt van, ezer meg egy kiegészítőt gyártanak hozzá
10/10 anonim válasza:
Az STM32F103-at ugyanúgy használhatod az Arduino kerettel. Éppen az benne a lényeg, hogy össze van rakva, nem kell nyomtatott áramkört csinálni, forrasztgatni. Használd nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!