Mi a véleményetek erről a tápegységről?
Újítani szeretnék egy R9 280X VGA-t,de nem tudom elég lesz-e neki a tápegységem.FX8320 proci és 8GB RAM mellé megy majd.Jelenleg egy GTX 660-om van,próbáltam az utóbbi időkben húzni/tuningolni a kártyát,de akármivel próbálkoztam összeomlott,olvasgattam erről és írják hogy a táp is lehet a hibás.Nincs kékhalál vagy ilyesmi csak kilép a tesztprogramból vagy játékból és kész.
Ezt csak azért írtam mert ha a táp az oka akkor nem hiszem hogy egy elég nagy fogyasztású 280X-et ki bír majd szolgálni...
Ettől függetlenül,ha a jó a táp akkor elég lesz neki?
Köszönöm a segítséget előre is!
Nagyon kevés neki. Egy 280x-nek kb. 21 Amper kell egyetlen 12V ágról, melyet a te tápod nem tud megadni (3 ágród ad 16-16-16-ot).
Legalább egy XFX TS/pro 450w táp kéne, esetleg ha telik rá és a procit szeretnéd húzni is, akkor FSP Raider 550.
Az a baj, hogy 3 felé osztott 12V ága van. Single (vagyis 1 ágas) sokkal jobb lenne, jóval erősebb konfigot bírna el mint ez. Nem tudom szükséges-e egy tápcsere, de FX-8320 nem kis fogyasztású processzor, a videokártya pedig megint csak zabálja az áramot. Egy normálisabb XFX tápra beruházhatnál, a mostani félek hogy talán kevés lenne.
Link: [link] . Nem vagyok biztos benne, hogy kell egy ilyen, vagy egy ehhez hasonló, szóval várd meg a szakértőket, majd ők megmondják neked.. Én csak ezt tudom ajánlani, hogyha táp csere lenne.
És ha mondjuk lentebb adom egy GTX 760-ra?
Nincs most plusz pénzem egy minőségi erős tápra,azt akkor majd a jövőben be kell újítanom...
Igen néztem,kevesebbet is fogyaszt mint a jelenlegi kártyám...hát akkor kicsit még spórolok és jön a GTX 960,ezzel a táppal ahogy ti is írtátok nem érdemes nagyobb fogyasztással rendelkezőt venni.
Köszönöm az infókat és a segítséget,mindenkinek ment a zöld kéz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!