Tysso vonalkódolvasó 13 szám helyett, csak 12-őt olvas. Miért?
Van egy Tysso típusú vonalkódolvasóm, de a 13 számból álló vonalkódból csak 12-őt olvas be. pl.: 0/539001/123456/
Ebből csak az első nullát nem olvassa be a többit igen. Már sikerült beállítanom, hogy a ö betű helyett 0-át írjon, de ezzel nem boldogulok.
Valószínűleg be kell állítani, hogy milyen típusú kódot szeretnél. EAN8,12...stb.
Gondolom a leírásában meglesz a módszer is rá. (nem írtad milyen fajta, így csak általánosságban mondom)
Programming manual megvan hozzá?
Ötletként gyári beállítások visszaállítása elsőnek, de látni ismerni kellene a kódot amit be akarsz olvasni.
Pl: a 13 jegyű kód utolsó számjegye lehet egyszerű ellenőrző szám is.
Megpróbáltam én is.
Jó hírem van, a 0 az elején nem része a kódnak és nincs funkciója gépi beolvasásnál.
Az 539 az országkód, tehát Írországban készült, ha jól sejtem.
Ritkán használják már a 0 kezdetű kódokat, mivel az a 12 jegyű UPC-HEZ szabványhoz való hozzáadás, de előfordul.
Megpróbálhatod te is egy androidos, vagy bármilyen más okos telefon vonalkódolvasó alkalmazásával.
Én úgy gondolom, hogy magában a kódban (mármint a vonalakban) nincs benne az első nulla.
Ezért javasoltam, hogy egy okos telefon vonalkódolvasó alkalmazásával ellenőrizd. Nekem sem olvasta a 0-át, mert nincs a kódban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!