Ez jó config? 190. 000
Ez jó config?Minden kompatibilis rajta? tehát ha összeraknám működne?Esetleg kell biost frissiteni rajta vagy jó hozzá az a proccesszor stb...
Asrock B85M PRO4 alaplap ( [link]
19.000
Intel Core i5-4460 processzor
( [link] )
51.000
Crucial 8GB DDR3 1600MHz CT102464BA160B memória
( [link] )
15.500
Asus GTX960 2GB GDDR5 STRIX-GTX960-DC2OC-2GD5
( [link] )
66.000
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
( [link] )
15.000
Thermaltake Hamburg 530W W0392RE tápegység
( [link] )
15.000
Sharkoon VS4-V 4044951016037 fekete számítógép ház
( [link] )
8.500
Összesen: 190.000
Kompatibilis minden.
Előfordulhat, hogy az alaplap biosát frissíteni kell, de erre sok esélyt nem látok. Már régen kijöttek ezek a frissített processzorok, hacsak nem valami nagyon beragadt készletből kapsz alaplapot, akkor már gyárilag friss bios lesz rajta. De itt gyakorin is sokszor ajánlják ezt a lapcsaládot, biztosan pörögnek a készletek, nem hiszem, hogy régit kapnál.
A tápnál ha biztosra akarsz menni, akkor prohardver fórumán nézz szétt. Nemrég olvastam pont ezekről ott, amennyire emlékszem, 2 fajta van: az egyiken városok vannak festve, a másikra német zászló. És az egyik jobb, mint a másik. Sajnos már nem emlékszem melyik. De szerintem az esetedben ez is lényegtelen. Se a processzorod, se a videókártyád nem fogyaszt sokat, plusz a táp is bőven túl van méretezve. Még ha a jók között is kevésbé szuper minőségű, akkor se lesz semmi gond vele.
Esetleg még annyi, hogy pusztán a jelenlegi öszeállításhoz kicsit erős a processzor (gondolom játékra használnád), de ha később váltanál erősebb kártyára, akkor még jól fog jönni. A tápra is elmondanám ugyanezt, de sli-hez mindenképp kevés lesz, az újabb kártyák pedig egyre kevesebbett fogyasztanak, szoval szerintem az picit kihasználatlanul fog maradni.
Elég a Hamburg 530W
Vagyis inkább baromira túlméretezett ebbe a konfigba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!