Jancsipapa kérdése:
Arányos lenne ez a gép? Általános felhasználásra!
Figyelt kérdés
alaplap:AsusH97-Plus
processzor:i3-4160
ram:Kingston (2x4GB)DDR3 1600 Mhz HX 316 C10 KIT OF2
Táp:CORSAIR CX430M CP 90 20046
Videokártya:Asus GTX 750 TI OC 2G D5
Ház:Z9 Plus
Régigépből:SSD Samsung 840EVO 120GB
HDD:WD Ezex 10 Blu 1TB
2015. máj. 12. 20:58
1/9 anonim válasza:
Ez gamer gép, nem átlagos. Átlagosnak egy akármilyen B85, egy Pentium G3420, 4GB RAM. Az lehet nyolc mondjuk, sose árt. Videokártya is elég az integrált.
2/9 anonim válasza:
Kérdés kinek mi az általános felhasználás.
Egyébiránt azért egy komoly gamer géptől messze van (az én értékrendem szerint), de így legalább nem kell attól félni, hogy 2 év múlva kevés lesz (általános felhasználásra).
3/9 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy komoly, de olyan játékot nem találsz, amit ez a vas minimum mediumon nem visz el.
4/9 anonim válasza:
Jelenleg teljes mértékben igazad van. De figyelembe véve a mai tendenciákat, jövőre már lehet a minimumokat verdesi, alulról.
5/9 anonim válasza:
VGA -ból én nem egy gyárilag húzott kártyát használnék.
(Kerülök minden "tuningolást", inkább stabil, mint Új játékoknál több FPS)
6/9 A kérdező kommentje:
Javasoljatok mi illene jobban össze nem a játék a fő szempont 150 ezer Ft a keret
2015. máj. 12. 21:28
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. máj. 12. 22:09
8/9 anonim válasza:
Teljesen jó ez a mostani konfigod átlagos felhasználásra, sőt, tápból egy legkisebb atx szabványú, 300 wattos is elég a gépbe.
9/9 anonim válasza:
Miért, mi a gond a gyári OC-vel? Olyan sokat szerintem nem szoktak húzni rajta, hogy gond legyen belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!