Vga telepítése után miért Omlik össze a Windows?
Egy laptopról lenne szó (Np350V5C T01TR) ...
Feltelepítettem rá egy olyan programot , amivel 1 gépből 2 őt lehet csinálni (2 monitor 1 gép ) , de utánna kékhalált kaptam ....Több wint telepítettem már rá , de mindegyik össze omlik ha a intel vga-t telepítem rá ....
https://www.youtube.com/watch?v=RAFPNL5BqDk
Vagy ezt csinálja , vagy pedig megfagy a w logonál ...Kéne egy kis help mert nem boldogulok vele ...
"Feltelepítettem rá egy olyan programot , amivel 1 gépből 2 őt lehet csinálni (2 monitor 1 gép )"
-? Nem értem. Konkrétan milyen programot telepítettél? A nevét, ha van rá mód. Egy gépből nem tudsz kettőt csinálni, második monitort meg dughatsz rá különböző programok telepítése nélkül is.
Én nulláról kezdeném a dolgot egy tiszta telepítéssel, vagyis telepítőről bootolva, majd partíciók törlése, formázás és telepítés. Utána a chipset, és a komponensek driverei, stb.
(Amennyi időt eddig beleöltél, már készen lennél vele tokkal vonóval.)
Hali! Tegnap sietve fogalmaztam meg a kérdést , remélem ez már részletesebb, átláthatóbb .
Ha valaki tudna segíteni nagyon boldog lennék , mert így az elég combos laptopom gyenguszá lett :/
Masina:
Samsung NP350V5C T01-TR
Hiba kialakulása :
Feltelepítettem egy programot, SoftXpand volt a neve.
Telepítés után ha bekapcsoltam a gépet nem adott képet se monitorra, se alap lcd-re , vagy pedig befagyott (valamikor rendszer felálása előtt valamikor pedig felálás után... Kékhalál vagy csak megált a kép semmi reakcióval )
Amit próbáltam :
Újra telepítettem több opval is már , de mindig ugyan az volt a hiba ....
A gépemben 2 vga-van ,amd telepítettem akkor még stabil volt a rendszer , de miután az intelt telepítettem már a reset után kék halál ( Videót készítettem amit itt tudtok megnézni : https://www.youtube.com/watch?v=RAFPNL5BqDk)
Érdekes:
Amd-t telepítem, reset, utána nézem az amdt-jelzi eszközkezelőben sárga háromszöggel ... Intelt telepítem meghal a op !
Kérdés :
Lehet megölte volna a progi a vga-t ?
Van rá valami gyógymód ?
Lemaradt bocs , hogy mindig ezeket a drivereket használom, eddig nem volt probléma vele !
Valaki HELP PLS :/
Elsőnek chipset driver
másodiknak intelt
harmadiknak pedig az AMD t
11:21
Igen telepítés előtt formáztam a meghajtót ( 2 van osztva és azt formáztam amire a wint tettem )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!