Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy vinyó full badsector-os...

Ha egy vinyó full badsector-os azzal lehet valamit csinálni? Van valami progi ami megbuherálja?

Figyelt kérdés
Szegény annyira rottyon van hogy ha felszenvedem rá az xp-t és újra indítom már nem indul az xp :D
2010. febr. 24. 07:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Én már semmit sem értek:D
2010. febr. 26. 15:07
 12/17 anonim ***** válasza:

:D

13 50-nek az tűnt fel,hogy azt írtad,nem indul a feltett XP.Aztán azt,hogy a gépen W7 van.

2010. febr. 26. 16:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen a mostani vinyómon win7 van!

Azt a vinyót xp oprendszerrel használtam amíg nem lett bad sectoros

2010. febr. 26. 17:04
 14/17 anonim válasza:
Töltsd le a "killdisk" nevű progit, futtasd le rajta 2x 3x és ha az sem segít akkor tényleg boncold fel és tedd ki a polcodra! Amúgy ezzel a progival megmentettem már egy 160GB-os vinyót a csavarhúzó és a flex elől. Lehet hogy elsőre nem lesz jó, de próbálkozz!
2010. febr. 26. 17:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Hány Gb-os az a vinyó, érdemes szerinted megtartani?

Mert ha még annyira működik, hogy adatokat tud tárolni akk tedd be slave(másodlagos/szolga) meghajtónak.

Ha pedig egyáltalán nem jó és sajnálod is kidobni akk tedd el csak emlékbe, vagy ahogy atöbbiek mondják szedd szét és a mágnesekkel vagy a motorjával esetleg tudsz még valamit kezdeni. :).

2010. febr. 27. 15:35
 16/17 A kérdező kommentje:

160gb-os és nagyon szeretném h működjön de ő nem akar.

már semmi nem megy fel rá és feketének látja a lemezkezelő:(

2010. febr. 27. 15:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Van egy olyan nevű progi is h hdd regenerator. Ird ki cdre és bootolj be róla és vizsgáltasd át a vinyót, nekem a laptoba segített vagyis egy fél évig még használtam utánna visszavittem gariba más olog maitt és azt is kicserélték:D
2010. febr. 27. 23:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!