Nem tudom, hogy hova kellene kiírni, de hol lehet beállítani a CPU boost órajelét?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a Boost órajelet csak akkor éri el a CPU, ha csak 1 vagy 2 mag megy, a többit "letiltja" (most nem jut eszembe szebb szó) de hallottam meg olvastam már, hogy be lehet állítani, hogy mind a 4 magon kipörgesse a turbót, na de hol kell ehhez a BIOS-ban turkálni?
Igazából azért kellene, hogy a legutolsó cseppeket is kifacsarjam a gépből, hogy mire is képes ha 100%-ra leterhelek mindent CPU-t, VGA-t, RAM-ot, mindent.
Alaplapom: ASrock B75M 1.8-as BIOS verzióval.
A CPU meg: Intel Core i5 3470s
A válaszokat és segítséget előre is köszi!
2015. máj. 11. 18:50
1/5 anonim válasza:
Ha terheled, akkor automatice bekapcsolja a boost-ot.
H
2/5 A kérdező kommentje:
Csak az a bajom, hogy nem mind a 4 magon, hanem csak kettőn tolja ki a 3,6 GHz-et.
2015. máj. 11. 19:03
4/5 A kérdező kommentje:
Elég érdekes, nem egyszer olvastam már itt is, hogy be lehet állítani, hogy mind a 4 magon kitolja a 3,6-os turbó órajelet.
2015. máj. 11. 21:13
5/5 SP4C3 válasza:
ezt " https://www.youtube.com/watch?v=4fKxZ1mq9KA" találtam. Lesd meg. Remélem segít! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!