Milyen AMD processzort vegyek?
4 magos processzort szeretnék venni. Ebben a kategóriában melyik a legmegbízhatóbb, viszont kedvező áron kapható? A procik mellé a tippeket is szívesen meghallgatom.
Pl: Én ezt a yyy procit ajánlom, viszont a hűtője szó szerint katasztrófa, ezért ezt a xyz hűtőt ajánlom mellé.
Azt igye tudod, hogy az amd 4 magos processzora nem ér fel az intel 4 magos procijával? Sokkal gyengébb ebben az esetben az AMD!
Én általánosságban tudok beszélni:
Az AMD processzorok nagyon melegednek a gyári hűtőjük 100/100 alkalommal gyenge és hangos. Ha AMD-t veszel akkor számolj rá még 10.000 Ft-ot egy jobb hűtőre. Ismerősöm a Cooler Master márkát ajánlja!
AMD gondolkozol akkor FX 83XX széria jöhet szóba használtan!
Írd mennyi a kereted procira+hűtőre!
Javaslom az AMD FX6300-at, ami 6 magos, de igazából már szerintem felesleges ennél erősebbet venni (a DDR4 miatt, baromi drága, de érdemes rá spórolni)
JA: nekem 6 éves mát a processzorom, AMD, tökéletesen működuk, gyári hűtővel és egyáltalán nem hangos.
nemcsak fogyasztás. teljesítményben is jobb.
8magos amd az i5-öt ami 4 magos és 4 szálon fut éppen hogy elveri több magon az amd míg egy magon meg se közelíti
Az intel igazából mindenbeb jobb, de aránytalanul drágább + a hardverpiacon is szabálytalanul játszik.
De az AND Jobb asztali gépbe.
Ha játékot akarsz, csikarj ki egy i5 4460-ast. Gyári hűtővel sincs semmi baja. Az ilyen benchmark tesztek sz*rt sem érnek.
Egyébként ha mindenféleképp AMD-t akarsz, én is az FX 8XXX szériát javaslom. Kicsit drágább lap kell mint Intel alá, meg hűtés is, ha boltba veszed már az i5 áránál vagy, így azt jobban ajánlom. Ha használtan, akkor szabad a pálya.
Szia Énis egy i5 4460 büszke tulajdonosa vagyok. és elképesztő mire képes ez a proci.
Egyébként valóban egy 4 magos amd nem ér fel egy 4 magos intellel
Ha valóban 4 magos amd kell akkor Athlon 760k-t ajánlom + Cooler Master hyper tx3 evo hűtésnek.
mondjuk egy pentium g3420-al ér fel az athlon.
de ha a többiekre hallgatsz fx 6300 :)
a fölött (árban) inkább i5 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!