Vannak tükrözött gépházak?
Figyelt kérdés
Olyanok, amelyekre ha szemből nézünk, akkor bal oldalt van az alaplap, jobbra pedig az esetleges ablak a ház falán. Vagy a szellőző rácsok oldalt.
A szekrényem, asztalom, konnektorkialakításom olyan, hogy bal oldalra tudom tenni a gépem, a bal fele érintkezik a szekrénnyel. Így viszont takarva vannak az oldalsó szellőzők, plusz az ablak is el lesz takarva. Utóbbi nyilván részletkérdés, de azért fura, hogy nem látok sehol tükrözött házakat.
2015. máj. 10. 16:18
1/2 anonim válasza:
Az Apple házak elrendezése pont olyan amilyet szeretnél, viszont nem tudom, hogy a szabvány ATX alaplapok beépíthetők-e
Esetleg ha fejreállítod a házat...
Vagy ha keresel egy olyan desktop házat, ami függőlegesen is használható, mert annak mindegy, melyik végére állítod.
2/2 anonim válasza:
Illetve a BTX szabványú házak olyanok amilyeneket keresel, de szerintem ott barkácsolni kell, hogy az ATX szabványú cuccok berakhatók legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!