Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Valami gebasz van!?

Crudy kérdése:

Valami gebasz van!?

Figyelt kérdés
szet szedtem a gépem, kicseréltem egy ventillátort át raktam egy merevlemezt és ha mar ott voltam kitalarítottam a procit meg a videókártyát meg ki szedtem egy ramot, majd amikor össze raktam nem nagyon akart beindulni majd sikerult elindulnia de a monitoron nincs jel, és a billentyűzet meg az egér se világít, plusz vilagit a piros led az alaplapon. Át néztem többször és mindent jol kötöttem vissza, a vidikártyát is jol csavaroztam vissza a procit meg elég nehéz rosszúl vissza rakni. Forognak a ventillátorok meg a merevlemez is él de jelet nem küld. Mi van?

2015. máj. 10. 15:21
 1/2 anonim ***** válasza:

"kitalarítottam a procit" miii??o.o leszedted a fémházat róla?

"vidikártyát is jol csavaroztam vissza " a jel nem a csavaron keresztül megy

"a procit meg elég nehéz rosszúl vissza rakni" elég sok embernek sikerült már főleg ha amd (elhajlott tű)..

először nézd át hogy minden kap-e áramot.. én arra tippelek hogy nincs bedugva a táp valahova pl ahonnan a proci kap áramot(láttam már ilyet).. próbáld meg csak az egyik ram modullal indítani több foglalatba próbálva..

2015. máj. 10. 15:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Lehidalok de egy rammal elindul de kettővel nem. De most meg hiányzó bootmgr, jol van össze kötve a merevlemez és tápot is kap
2015. máj. 10. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!