Ezt a gépet el lehet adni 80000 ft körül? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szeretném eladni a gépemet kb 80000 ft-ért de nem tudom hogy mennyit is ér valójában.
Gépem:
- Dell kicsit karcos alap gépház
- 8gb ddr2 ram (4x2gb)
- Gigabyte P43-ES3G alaplap
- Zalman CNPS5x hűtő egy hete felkent hűtőpasztával
- 500 gb Samsung winchester
- Ati Radeon HD 4670
- Core 2 Quad Q6600 2,4 GHZ (Még nem tudom hogy fogom húzni, overclockolni)
- 420W tápegység
2015. máj. 9. 22:35
1/9 anonim válasza:
Annyiért sosem fogod eladni. Én nagyjából 50-re saccolom az árát (2k+16k+5k+4k+5k+6k+10k+2k)
2/9 anonim válasza:
Nem valószínű. én a régi gépemet hasonló specifikációkkal, 4GB rammal és Core 2 Quad Q8300-zal kb. 40-re becsülném. Szerintem a tied is kb. ennyit érhet.
3/9 anonim válasza:
Ha DDR3 és nVidia lenne benne, adnék érte 70-et.
4/9 anonim válasza:
50 ért hd 7770-el kapsz hasonló gépet..
5/9 anonim válasza:
Nagyon vicces.Én nekem még 50-ért se kéne.Még az én gépemet se vennék meg 80-ért pedig pár fokkal jobb a tiédnél
6/9 anonim válasza:
Ja és eltudom képzelni az a 420W-os tápegység milyen minőségi lehet...Persze tuti vannak olyan hülyék akik megvennék ezt a gépet akár 100-ért is
8/9 A kérdező kommentje:
Attól még hogy 420W-os a táp nem kell azt gondolni hogy nem is jó minőségű mert le se írtam hogy milyen...
És ennek a gépnek bőven elég
2015. jún. 8. 13:13
9/9 anonim válasza:
ennek a gépnek bőven elég de attól még megsütheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!