Crashfree Bios 3 van az alaplapomon, valaki hozzáértő segítene a használatában?
Asus P5Q Pro alaplapom van. Frissítettem a biost az Asus Update nevű programmal. Újraindult, majd sötét kép és azóta semmi képet nem ad, kivettem az elemet is, próbáltam jumperrel törölni, de semmi.
Állítólag van ez a crashfree bios 3, rátettem a legújabb bios fájlt átnevezve AMIBIOS.ROM ra egy pen-drivre, bekapcsolom, de semmi, nem is villog. Most kiírtam adat cd-re is, de úgy se csinál látszólag semmit.
d-sub kimeneten van kép, ha kiveszem a 3. és 4. memória slotból a modulokat. ha benne van, nem indul.
akkor lehet mégse a bios frissítés a rossz, de miért nem működik az összes ram?
Memóriákról nem beszéltem. Arra gondoltam, hogy ha külső videókártyát használsz, azt vedd ki és használd az alaplapit csatlakozást, ha van olyan. De úgy látom nincs, mert időközben ránéztem a lapra.
Nincs ötletem. A pendrive-ot bekapcsolás előtt csatlakoztatod és utána indítasz? Megpróbáltál több USB portot is?
A semminél az már több.
És végül mi lett a megoldás? Már mások okulása végett, mert a kereső kiadja a GYK válaszokat és azért.
Úgy jöttem rá, hogy lekötöttem minden felesleges cuccot és csak 1 memóriával indítottam el és úgy ment. Így akkor nem bios hiba van talán. Csak azért furcsa, mert windows-ból frissítettem a biost, mind a 4 memória benne volt, kért egy újraindítást, utána meg már nem ment.
Nem tudom, hogy mi az összefüggés. Azóta régebbi biossal is próbáltam már, azzal se megy 2 slot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!