Ha így juttatom vissza elég ez a számla?
Figyelt kérdés
pcx-en rendeltem egy gépet amelyet én raktam össze! Most a videokártya elkezdett vacakolni a textúrákat csíkozva tölti be, és VRAM hibás lett. 8 hónapos a kártya és van rá cseregarancia. A számlát én úgy kaptam meg hogy azok voltak rajta amelyeket én megrendeltem. Tehát egy lap és azon a processzor a RAM a merevlemez a végén meg összesítve hogy mennyibe került. Ez a számla. Elég nekik ha kinyomtatom és ezt juttatom nekik vissza? Mert én ilyen külön blokkot az alkatrészekhez nem kaptam, csak e-mailben egy számlát amin tételesen fel volt sorolva!
Elég lesz ha kinyomtatom belerakom a videokártya dobozába, és visszaküldöm? El fogják ezt fogadni így számlaként?
2015. máj. 9. 11:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!