Miért vildzik a kép?
Megvettem a Watch Dogs-ot eredetiben és minden jól ment. Egy darabig. 30-40 perc után a játék elkezdett vacakolni. A képernyő villog néha, szürke szabálytalan formák villognak a képen. Ha kocsival megyek akkor az utat előttem a kártya villogva tölti be és sokszor az sem jól. Menet közben össze vissza fehér-szürke-fekete 3szögek villognak nagyon gyorsan, meg nagyon ritkán csíkozódik! Mostmár a fekete-fehér menü is vacakol. Villódzik össze vissza.
i5 4440
R9 270X VAPOR X
8 GB 1600 MHZ RAM
Chieftec CTG 500W 80 P
A játék megnézte az elején a konfigomat és a magas grafikát állította be. Most az a baj, hogy túl erős neki ez a játék vagy szimplán a kártya rossz?
A kártya 10 hónapos! A kártya hőmérséklete 37 fok az AMD Catalyst szerint és a ventiket feljebb húztam, mert azt hittem hogy túlmelegedés miatt villódzik a kép!
Mi lehet a baj?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!