20. 000FT-ból milyen videókártyát tudtok ajánlani ami jó is játékra?
Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 17:41
1/12 anonim válasza:
Újonnan ilyen áron nem érdemes venni semmit. 25k-tól van R7 250x ami már használható ez alatt csak használtan érdemes.
4/12 anonim válasza:
Semmire, még alacsonyabb felbontáson is küzdene a mai játékokkal.
5/12 A kérdező kommentje:
GTA 4-et kell hogy csak elvigye mást egyátalán nem mert xbox fan vagyok
2015. máj. 8. 17:54
7/12 A kérdező kommentje:
Nem full grafikára gondoltam hanem médium grafikára és az a lényeg hogy ne laggoljon (nem vagyok grafika b..i)
2015. máj. 8. 17:57
8/12 anonim válasza:
Használt 7770, de inkább 7790 és azzal már lehet játszani. Természetesen ne számíts fullHD max. grafikára.
G.
9/12 A kérdező kommentje:
Ezt magyarázom hogy nem fontos számomra a grafika csak az a lényeg hogy ne laggoljaon
2015. máj. 8. 18:01
10/12 anonim válasza:
Itt egy teszt [link]
De még a 24 fps ért is küzdenie kell 1600-as felbontáson a legtöbb játékban. MOndjuk hogyha leveszed minimumra a grafikát és ezeknél kisebb felbontáson játszol akkor még használható lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!