Csiklohal kérdése:
Kitakarítottam a gépet, azóta amikor bekapcsolom, feláll a rendszer, néha mélyen sípoló hangot ad ki. Ötlet?
Figyelt kérdés
Változó időben, és változó mennyiségben. Van, hogy 20 percig csendben van, és van, amikor 2 percenként kiadja ezt a hangot. Általában 5-20 mp-ig tart ez a sípolás, de ez nem az a hang, mint amikor bekapcsolom, hanem sokkal mélyebb.2015. máj. 8. 13:11
2/4 anonim válasza:
Én ekkor ezt tenném: szétkaonám a gépet teljesen. Mindent kiszednék belőlle. Amit lehet (érintkezők) újra megtakarítanám. Ventiket olajoznék (műszerolajjal). És újra összeraknám a bootoláshoz szükséges minimális alkatrésszel. Ekkor tedzt. Ha csendben van egy huzamosabb működés után, akkor mehet bele több alkatrész, amikkel egyenként bővíteném és tesztelném. Így kiszűrve a hiba forrását. Ha minden benne és kussban van, akkor az olaj kellett bele, vagy kontakt hiba okozta.
Ennyi!
3/4 A kérdező kommentje:
nem a venti zörög, hanem a gépben található hangszóró jelez, mint amikor bekapcsolom, és kiad egy pici, pittyenő hangot (nem tudom máshogy fogalmazni). Na, ez a hang mélyebb, hangosabb, és elviselhetetlenebb.
2015. máj. 10. 18:59
4/4 anonim válasza:
Azzóta remélem, letesztelted a bootoláshoz szükséges minimum alkatrésszel és onnan bővíteni. Ha muszály és megoldható, más gépben is érdemes lehet letesztelni egyenként az öszes alkatrészt. Nem lehetetlen a kontakthiba, de az érintés miatt (hacsak nem figyeltél minden elektrosztatikus tényezöre) tönkre is mehetett valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!