Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem ey új moniort (Asus...

Vettem ey új moniort (Asus VX229H) hdmi-vel van videókártyára kötve, felbontás maxon van, monitoron is teljes kitöltés van, de a képet nem tölti ki teljesen ez miért van?

Figyelt kérdés
Mindegyik oldalon kb 1 centi hely van

2015. máj. 7. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Frissítsd a vga driver-t. A legújabbra! Vagy mehet a saját lemez is, bár ha játékokat is futtatsz majd akkor a legfrissebb ajánlott. Nézd meg a monitor frekvenciát is: 60hz 70 75 stb. tedd 60-ra.
2015. máj. 7. 23:26
 2/8 A kérdező kommentje:
hat eloszor feltettem ezzel az amd auto detect dologgal es akkor kihasznalta a teljes kepernyot, aztan az amd gaming evolved feldobott valami frissitest amire ranyomtam majd frissult es ilyen lett..
2015. máj. 7. 23:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Rakd újra a driver-t és hanyagolj minden gaming evolved-et meg hasonló reklámot.
2015. máj. 7. 23:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, csinálom is remelem jo lesz :)
2015. máj. 7. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Felesleges újratelepítened. A driver méretezési beállítások részénél van egy csúszka azt elhúzodd a 0%-hoz és kész is.
2015. máj. 7. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
mit veszt vele ha újra teszi? semmit. hagyd a csúszkát én aszondom.
2015. máj. 7. 23:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Időt? Meg felesleges újratelepíteni is pont ugyan ilyen lesz újratelepítés után is amég be nem állítja.
2015. máj. 7. 23:55
 8/8 anonim válasza:

Üdv.

Nekem ugyanez volt az AMD alatt a csúszkás megoldással működött 0%-ra húzással.. (Y)

Viszont van egy GTX 1050 Ti-m, ugyanez a monitor, 1080p -nél kitölti a teljesen, de 720p-nél kb centis fekete csíkok vannak..

Próbálgattam a beállításokat az NVidia Control Panelben, de nem akar sehogy jó lenni (arányosan kitöltve), a megjelenítő méretezze. HDMI csatlakozóval kapcsoltam össze. 382.53 driver, Win7 64 bit.

Erre valaki tud valamilyen megoldást?

2017. jún. 14. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!