Milyen procit vegyek?
Figyelt kérdés
Gondolkozom egy proci vételén, van egy asus p8 h61 mx alaplapom, (1155 ös foglalat), most egy i3 3240 van benne, de lassan itt az ideje váltani, mert szerintem a witcher 3 at már nem bírná el, a későbbi játékokról nem is beszélve. Néztem az I5 3570-et, de horribilis az ára, annyit azért nem szánnék rá. VGA most egy gtx 750, de azt cserélni tervezem majd később.2015. máj. 6. 16:55
1/4 anonim válasza:
Nem írtad hogy mennyit szánsz rá. Meg gondolom használtan keresgélsz. I5-3470-esek már vannak 40k alatt, vagy I5-2500 szintén 40k környéke.
2/4 A kérdező kommentje:
40 körül gondoltam az árát.
2015. máj. 6. 17:05
3/4 anonim válasza:
Akkor a két fent említett proci pont ideális neked. Még I5-3570 is kifogható annyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!