1150 vagy 1151?
Szerintem maradj 1150-es foglalaton.
Amennyivel kedvezőbb a Haswell/Broadwell, annyival többet verhetsz el VGA-ra :D
Tudom, a kérdés reégi, de már 2016 nyarára kifutott ezzel az 1155-ös foglalat, prociból még kapni ujonan, de már inkább akkor 1150-es foglalat, de lasan kezd ő is kifztni, így marad az 1151, illetve 2017-re jön az 1151 frissítése a kaby Lake, szóval fejlődik folyamatosan a számítástechnika... Mindig jön új, egy picivel erősebb az 1151 egyébként, 4-5 FPS-el ér el többet mint az 1150-es... Jelenle én is gépfejlesztés küszöbén álok, én valószínűleg a jövőre is gondolva az 1151-eset fogom választani, mivel körülbelül 5 évre tervezek, legkorábban 2020-ban fejleszteném a gépemet...
Remélem ha nem is neked, kedves kérdező, de másnak hátha tudtam segíteni... :)
Jahh...
Mikor is gurult le az első i5 2400?
2011-ben?
Azóta már 5 év eltelt, és még 5 évig elég lesz az a CPU kb...
Meg mi az, hogy a 1151 4-5 FPS-el többet hoz?
Mintha eddig is a foglalttól függöt volna...
Na meg azt is észben kellene tartani, hogy egy régi redszerrel (legalább másfél éves) eleve más eredmény fog születni, mert minden f*ssal tele van a rendszer és a CPU-t lefogja, valamint a RAM-ból is kicsit még leharap magának.
Nálam most 4 hónapos a rendszer, de érzem, hogy valamit akkor is lassult pedig aztán nem nagyon foghatná meg a gépemet...
De amúgy azt is bírom, hogy "húúú LGA1151 rulez!!!".... ahha.... addig rulez amíg elkezd számolni egy kicsit az ember, ami sajnálatos módon valamiért qrvára nem megy JÓÓÓÓÓ sok embernek... pedig csak összeadás lenne...
Meg egyébként is, ha van valakinek egy 1155 vagy 1150-es lapja akkor nem fog még pluszba költeni DDR4-re meg lapra meg CPU-ra, hanem amennyit ezekre költene abból inkább vesz egy i7-est ami aztán tényleg végképp overkill kb és meg is jöttünk, hogy nem mindig az új a jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!