Egér játékra (8 ezer alatt) milyet érdemes venni?
Természetesen olyat keresek, ami ár-érték arányban a legjobb.
Szempontok is körülbelül, amit el lehet várni: pontosság, gyorsaság, kényelmesség, megbízhatóság és stb
Jelen pillanatban egy a4tech xl-747h -m van. Igazából jó kis egér, de kb 2 évet bírt ki. (bal kattintás néha duplán kattint; folyamatosan nyomva tartva megszakad, vagy nem kattint) Gondoltam azóta eltelt egy kis idő, hátha van azóta egy jobb egér. (úgy hallom az a4technek elég sok baja van, főleg a görgők terén)
Nektek milyen van/mit ajánlotok ebben az árkategóriában?
A noname márkákat érdemes kerülni, de ebben a kategóriában a konkrétan gamer egereket gyártók között sem jellemző annyira a minőség(tartósságra, és anyaghasználatra értem ezt).
Van 1-2 korrekt logitech egér ilyen áron, arra figyelj, hogy optikai legyen(van lézeres is 6-7k magasságában, de komoly egérpad nélkül csak szívni fogsz vele), és nyilván vezetékes, ennyiért nem kapsz normális vezetéknélkülit. A többi meg személyes vélemény kérdése, hogy fogod az egeret, milyen súlyú egér jön be, hány gombra van szükséged, milyen elosztásban, etc.
Tisztában vagyok vele, hogy ennyi pénzért olyan komolyat nem kapok. Régebben is azért fektettem bele ebbe az egérbe a pénzem, mert egész jónak tűnt. Jó is volt, szerettem mindeddig. Szerintem teljesítette a feladatát (6ezerért)
Igazából ez az egér az 1. lézeres egerem. Teljesen megbízható és nincs egy komoly egérpadom. De ez gondolom gyártótól függ. Vezetéknélkülit nem is szeretnék.
Egyébként köszi a válaszod :) Ment a zöld és szétnézek jobban a logitechnél :) Az ár egyébként annyira nem fix, de nem szeretnék túl sokat kiadni érte
GENIUS Maurus GX Gamer egér - Bruttó: 7.315,- Ft/db
Felbontás: 450/900/1800/3500 dpi
20 gramm súlybetét - igény szerint állítható tömeg
---
Gigabyte FORCE M7 - Bruttó: 5.486,- Ft/db
Optical Sensitivity3200dpi
---
Trust GXT 31 Gaming Mouse - Bruttó: 6.604,- Ft/db
Sebességválasztó gomb (100-3000 dpi)
7 fémsúly (egyenként 2,4 gramm)
nekem egy genius deathtaker-em van
3 hómap után megadta magát a mikrokapcsoló (2x érzékel)
kicseréltük egy régi szar egérből őket azóta is üzemel ^^
ugyhogy ennyit ér a 10ezres egér..... egy régi szar 10éves cuccban jobb minőségő anyagok vannak mint a drágába...
A Trust GXT 31 Gaming Mouse -val szemezgetek egy jó ideje és ami meglepett, hogy lényegében kiköpött mása a mostani egeremnek.
Rossz választás lenne?
max 10 ezerig mennék el
A trust is a noname szutykok közé tartozik. :D
A felső\közép kategóriában már vannak jobb cuccaik ezeknek a gyártóknak is, de ezek 15-30 között mozognak, az alatt eléggé kétesélyes a dolog(persze ezek az egerek is megadhatják magukat, a 18k s logitech egeremnek is minden baja volt egy időben, de az alsó kategóriában nagyobb ennek a valószínűsége, és átlagosan elmondható, hogy hamarabb halnak meg).
Microsoft egereket lehet néha kapni egész jó áron, nagyon jók, habár általában elég egyedi a formatervezésük, nem biztos, hogy találsz olyat amelyik megfelel az ízlésednek.
a vélemények, ahogy nézegettem nem rosszak róla. Csak az a problémám, hogy ezeket a véleményeket általában úgy írják, hogy megveszik, kipróbálják és örülnek. Utána mennek is fel a fórumra és leírják, hogy milyen jó.
De azt már lehet nem írja oda, ha tegyük fel problémája lenne vele egy kis idő múlva :/
Elméletileg 3 év garancia, ami nem hangzik rosszul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!