Milyen 32 colos monitort vegyek játékhoz?
Játékhoz most a 34"-os ultrawide a best:
32 játékra felesleges. túl nagy, nem látod be.
Nekem a 24 pont optimális. Milyen messze van a monitor a szemedtől? Ha 1 méteren belül, akkor max 27 col, vagy nem látod be egyszerre az egészet, ide-oda fog cikázni a szemed és kikészíti, nálam is ez volt.
60Hz-120Hz, illetve a válaszidő 1-5ms között legyen. Ha dolgozol is vele, fontos a szép szín akkor IPS monitorok, meg fogod ismerni, 2x, 3x drágábbak, mint az ugyan olyan méretű más monitorok, de cserébe élethűbb a színösszetétel.
Márkában én az Acer-t, BenQ-t kedvelem, de lehet nyugodtan LG vagy Samsung is.
Felbontásnál nem árt, ha tudja a ful lHD-t (1920*1080), illetve van hdmi vagy dvi csatlakozása. Ha csak D-Sub kimenet van rajta, felejtős, az a régi vga kimenet és elég szemcsés lesz a kép, főleg ekkora méretekben, ilyen felbontásnál.
nagyon köszi a hosszú választ, igen egy méternél bentebbről nézem, kb egy méterrről
ezek alapján ezt választottam ki, megfelelő lesz?
hamar fog koszolódni a fehér keret, meg meglátszik rajta a por, minden apró karcolás (tapasztalat). Ha van feketében, akkor inkább olyat vegyél.
Egyébként igen, jó minőségű monitor ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!