Melyik laptopot valasztanátok az alábbiak közül?
A helyenben melyik laptopot választanátok ?
Asus G551JM DM024D (Intel® Core™ i5 4210H, 8GB, 1TB 5400rpm, 15.6", 1920 x 1080, FULL HD LED, matt, GeForce GTX 860M)
Asus N551JK CN067H (Intel® Core™ i5 4200H ,8GB, 1TB • 15.6 • 1920 x 1080 • Full HD IPS LED / matt • GeForce GTX 850M
Lenovo Y50 70 (mivel itt szűkebb nevet nem találtam leírom melyik verzió:Intel® Core™ i5-4210H, 8GB , 1TB 5400rpm, NVIDIA GeForce GTX 860M, FullHD 15.6", 1920 x 1080)

Hát ez a Dell egy "picit" drágább mint a keret amit rászánnék :D
#11 akkor szerinted a G551-re essen a választás!?

Már írtam, hogy előítéletes vagyok az Asus-sal.
Ezért én a Lenovo-t választanám.

Leginkább az, hogy az Asus a laptopok piacán leginkább az erősen low end konzumer szegmensben vitézkedett nálunk egy jó darabig.
Jellegtelen, tizenkettő egy tucat vackokat nyomtak szakmányban.
Ez úgy bennem maradt.

Ha jót akarsz magadnak, nem veszed meg azt a Lenovo-t. Gagyi minőség, fémnek csúfolt műanyag házban, alultervezett hűtéssel, vacak kijelzővel. A G551 ahhoz képest egy világbajnok gép. Vedd a 860M-es TN változatot, ebben nem olyan gagyi TN panel van, mint a Lenovoban, hogy hiába ülsz vele szemben, akkor is torzulnak a színek.
Azt meg kijelenteni, hogy biztosan nem kell szervizelni... vicces. Ilyen nincs a mai világban, mindenhez kell egy megbízható garancia.

#16 "...Ilyen nincs a mai világban, mindenhez kell egy megbízható garancia."
Én az elmúlt 10 évben nem vettem új laptopot és videokártyát, csak használtat, amik közül a felére nem volt garancia. És egy sem ment tönkre. Csak aksit kellett cserélni két laptopban. De ezek közül az egyik 8 éves, a másik 4.

#18 Ez nyilván nem így van, de nem is az az elsődleges szempont, hogy milyen a szervíz.
Akinek minden cucca a szervízben köt ki, annak a felhasználói szokásai nem illenek az adott cucc terbezett rendeltetéséhez.
Neked konkrétan milyen problémád volt az Y50 70-es Lenovo-val?
És mennyi hűtést terveztél volna bele ehhez [link] képest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!