Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nnncs kép? A számítógép...

Miért nnncs kép? A számítógép megy!

Figyelt kérdés

Mi lehet a probléma?A történet: Este használt közben egyszer csak elment a kép és érkezett zúgni a gép (a hahangszóróból).Égy restart után szintén nem volt kép,átdugtam alaplapira a monitort azon már volt, bár kérd egy hibajavítást boot előtt de ment rendesen.Ezek után biztos voltam benne, hogy a v.kártya a lúdas,ezért másnapra hagytam a szerelést (gondoltam kilazult a kártya mivel a kis pöcök ami a végét tartaná a foglalatban eltűnt, biztos letört nem találom)Másnap el se indítottam a gépet egyből szedtem szét, nem emlékszem tényleg kilazult-e de követtem és jól visszaraktam,de ezután már egyik porton se volt kép.

Nekem már volt ilyen problémám, hogy sehol se volt kép, de pár szétszerelés után rendbe jött.Most már százszor szétszedtem, portalanítottam, még az elemet is kivettem mert hallottam hogy lehet megoldja de semmi. Ventik rendesen beindulnak és egy csipogás van iinduláskór.Valami ötlet??????Előre is köszönöm.

2015. máj. 4. 12:55
1 2
 11/16 Tengor ***** válasza:
Táp típusa?
2015. máj. 7. 11:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Valami MYPC. 450W
2015. máj. 7. 11:03
 13/16 Tengor ***** válasza:
Elég gagyinak hangzik. Akkor simán lehet, hogy több eszközt is tönkrevág. Persze lehet az alaplap is ludas...
2015. máj. 7. 11:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Nem a legjobb azt biztos, de eddig semmi baj nem volt vele.Lenne valami jele ha az tette volna tönkre?
2015. máj. 7. 11:09
 15/16 Tengor ***** válasza:

Azon kívül, hogy esetleg a következő alkatrészeket is tönkreteszi nem sok...

Azért elég gyanús h egy valószínűleg vacak tápban lévő gépben egyszerre tönkremegy két alkatrész.

A gagyi tápok ilyenek: egy ideig mennek normálisan, sokan ezért nem is foglalkoznak velük. De ha valami beüt rajtuk, akkor vihetnek több alkatrészt is.

A minőségi tápok legalább tartalmaznak olyan biztonsági elemeket, amik jó eséllyel felfogják azt, hogy a táp mindent szétcs*szen.

2015. máj. 7. 11:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Értem. Majd kipróbálom más alap lapon, hogy mennek-e, ha meg igen akkor csak az alaplap lehet a rossz nem?
2015. máj. 7. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!