Mennyivel javul az APU grafikai teljesitménye ha bövítem a memóriát?
Nos, nekem ugyan nincs AMD APU -m. De ebből a tesztből egyértelműen kiderül, hogy majdnem a dupla annyi FSP -es lesz dual channel móddal:
Én mikor vettem jó árfolyamot fogtam ki és 22 ezer volt az APU az alaplap hozá pedig 11ezer, és ehez képest hihetettlen teljesitményeket tud kicsikarni magábol, föleg igy hogy megkapta az ujabb ramot igy dualban pöfög a gépezet. Ha az FPS számok nem is duplázodtak meg, de átlagba 50-60%al javultak ugyan ezeknél a beállitásoknál
. Paraméterváltozások a configba: +4gb ram igy már 8giga 128biten IGP 768mb rol 1GB-ramra emelv igy rendszernek maradt 7gb. NFS Rivalsz full beállitásokon 120-140 FPS (probáltam több játékot amik ezt a kort tükrözik és hasonloak az eredmények) GTA5 közpes beállitásokon FHD ba 40-60fps a beépitett benchmark szerint, FarCry4 fix 60FPS, mortal kombat X 40-60fps között szóval igy túlteljesiti az elvárásaimat amiket kitüztem az APU-hoz mielött megvettem. komplett konfigom pedig a következö:
AMD A10 X4 5800K 7660D Radeon IGP APU
2*4GB Kingston HyperX Fury DDr3 1866Mhz memória
Gigabyte GA-F2A55M-DS2 alaplap
WD Caviar Blue 500GB SATA3 HDD
Xilence 400W Performance C táp
Akyga AKY309BK fekete számitógép ház
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!