Hd5870 lehet egy hd5970 el crossfire be rakni?
szerintem kizárt hogy össze tudd őket kötni..
"egy ilyen config is ha mukodik eleg eros barmihez"
igen is meg nem is.. ha a bármi rengeteg hő és óriási fogyasztás generálása akkor igen.. új játékok játszása pedig eléggé problémás mert örülnek az emberek ha 1vga-s rendszereken bug mentesen működnek a dolgok (a gta5 azt sem bírta ki ha egyszerre van integrált és dedikált gpu a gépben.. )
Nem lehet, csak azonos típusúakat, és ha nem tévedek csak azonos márkán belülieket(de nyugodtan javítsatok ki, csak egy emlékfoszlány a messzeségben). A 4870x2 egy kétmagos 4870, ha működött, akkor ezért - de furcsállom a dolgot, nem is igazán értem, hogy hogy működhetne hatékonyan.
Btw cf ben sem lenne sehol sem egy 290 hez képest, és helyenként az is szenved(mármint 1080p felett), 2x5970 kb egy gtx760\280 al van egy szinten. Hacsak nem borzasztóan olcsón vágják hozzád nem éri meg.
Nem lehet összekötni így és a 4870x2 sem működött a 4870-el.
"mert egy ilyen config is ha mukodik eleg eros barmihez" Ez meg csak simán butaság.
Kedves válaszolók! Össze lehet kötni egy HD5870-et egy HD5970-nel, ugyanis így crossfire-x lesz.
A HD5870-ben 1db a HD5970-ben pedig 2db teljes értékű, azaz 1600 shader egységet tartalmazó Cypress GPU van. Szóval összesen 3 db. GPU fog menni Crossfire-ben.
Most, hogy érdemes-e megcsinálni, azon már vitatkoznék én is, de lehetséges és nem árt alá egy minőségi 750W-os tápegység minimum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!