Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi kettő laptop konfigu...

Az alábbi kettő laptop konfiguráció közül melyiknek van gyorsabb gpu, cpu ja?

Figyelt kérdés

Játékra melyik hozna több fps-t hd ban max beállítások melett?

Eggyik:

Processzor: Intel Core i3-5010U, 2,1 GHz (3M Cache);

Kijelző: 15.6“ HD 1920x1080 (Full HD) matt;

Memória: 4 GB RAM (DDR3);

Merevlemez: 1 TB HDD (5400RPM);

Grafikus kártya: NVidia GeForce GT 940M 2GB;

Optikai meghajtó: DVD±RW;

Egyéb jellemzők: LAN 10/100/1000 Mb/s, WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth,1 x USB 2.0 + 2 x USB 3.0, HDMI, VGA, Webkamera,

Operációs rendszer: FreeDOS;

Billentyűzet: magyar

Dizájn: Szálcsiszolt fémhatású ház - Tovább fejlesztett X555 dizájn

Hangrendszer: Prémium SONIC MASTER tervezésű sztereó hangszórók!

---------------------

Másik:

Processzor: AMD TURBO QUAD Core FX-7600 Processzor (4 x 3,6 GHz, 4 MB Cache, 19 Watt TDP)

Kijelző: 15,6" HD LED-Backlight 1366x768, 16:9 matt, Widescreen HD Webcam

Memória: 4 GB (SO-DIMM DDR3, 1600 MHz), Max 16GB RAM

Merevlemez: 500GB SATA;

Grafikus kártya: AMD Radeon® R5 M230 + Radeon® R7 M270 DX 2GB DDR3 VRAM-mal kettős grafika VRAM Beépített FX-7600P

Optikai meghajtó: DVD+/-RW;

Egyéb jellemzők: WiFi 802.11 b/g/n, Ethernet 1000 Mb/s, Bluetooth v4, HDMI, VGA, 2 x USB 3.0,1 x USB 2.0, 2in-1 kártyaolvasó;

Operációs rendszer: -

Billentyűzet: magyar

Dizájn: Szálcsiszolt alumínium ház

Hangrendszer: Dupla ASUS SONIC MASTER tervezésű sztereó hangszórók

Tudtok jobbat játékra max 150k huf ig(ne tovább!).

2015. máj. 4. 00:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy látnál bármiféle különbséget, maximum benchmarkokban, de ami szaggat az egyiken az szaggatna a másikon is. 150k magasságában nem lehet olyan laptopot venni, ami elfogadható sebességgel viszi a fiatal játékokat(leszámítva a sok free2play szemetet, azok minden kávédarálon elfutnak).
2015. máj. 4. 00:30
 2/6 anonim ***** válasza:
A másodikat a szörnyű kijelző miatt én nem venném.
2015. máj. 4. 00:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Úgy van ahogy előttem írtak, viszont az intelesben fényévekkel jobb a kijelző. Én tuti azt venném.
2015. máj. 4. 06:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Játékra nem kapsz normális gépet 150-ért. Minimum egy Dell 3542-t kellene keresned 840M-es vga-val. Ezek az Asusok igénytelen műanyag gépek, nem tartósak.
2015. máj. 4. 10:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Én a másodikat venném. Azért, mert az elsőnek a procija elég harmatgyenge lehet( az U miatt). A kijelzője jó, de az állandó szagattás miatt játékok közben val.szeg le kellene venni a felbontást. A felbontásról meg annyit, hogy 1 laptopom, és 1 monitorom van 1366x768 felbontáson. Megjegyzem sose volt problémám a felbontássel, de nekem nem is attól áll el, hogy mennyire SWAG képernyőm van. A gépek videókártyáiról meg annyit, hogy egyik se tudja kihasználni a 2 GB vramot. Szerintem mind2 laptop jó, régebbi játékokra akármelyik megfelel, újakra egyik se. Innentől kezdve tied a döntés... Intel vs. AMD
2015. máj. 4. 19:40
 6/6 anonim ***** válasza:
#5: Természetesen használható egy 768p-s TN panel is. Amíg 1440x900-as monitort bámultam minden nap, addig nekem sem volt velük problémám, csak azóta nem tudom elviselni, hogy váltottam és hozzászoktam egy 230 ppi pixelsűrűségű kijelzőhöz. Ha nem használsz mellette nagyobb felbontású kijelzőt is, akkor nem fog zavarni.
2015. máj. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!