Cooler Master CM 690 házról mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 17:13
1/8 anonim válasza:
Nagyon jó kis ház, könnyen szerelhető, és az nagyon tettszett benne, hogy a felső SSD keret, teljesen kivehető, így a 200mm-es elülső venti jól tolja a levegőt. Plusz felülre raktam 2db 120mm-es, és oldalra 200mm-es extra ventillátort. Az előző gépemhez képet kisebb zaj mellett 10 fokkal hűvösebb az alaplap, 12 fokkal a videókártya, és 6 fokkal a processzor, egyedül a kábelek elvezetése, ami nem annyira egyszerű, hogy utána fel lehessen tenni az oldallapot, de megoldható. Szóval nálam ez a ház telitalálat! Csak ajánlani tudom! :D
2/8 anonim válasza:
Öcsémnek vásároltam ezt a házat múlt héten. Szerelhetőséggel nem voltak gondok, kényelmesen hozzáfértem mindenhez. Nagyon praktikus megoldás a HDD és SSD tartó, külön pirospont, hogy átállítható HDD-ről SSD-re egy csúszka segítségével. Az előttem szólóval egyet értek tényleg könnyen lejönnek a kábelvezetőknél a gumi borítások de nem okozott túl nagy problémát. Viszont a kábel elvezetésével Én nem voltam kibékülve. Egy Corsair TX850-es táp kábeleit nagyon nehéz volt elrejteni benne, sajnos maradéktalanul nem is sikerült. Aki háklis az ilyenre (mint Én) az válasszon mellé egy moduláris tápot így a felesleges kábelek nem lesznek útban/szem előtt. Ettől függetlenül ennyiért ajándék volt.
3/8 anonim válasza:
Egy hete vásároltam meg, nagyon meg vagyok vele elégedve. Én is csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, hogy: - nagyon szépen és okosan el lehet benne rendezni a kábeleket, - a ventillátorok megfelelően (halkan) működnek, nagyon jó a légátjárása - kifejezetten jók benne ezek a HDD és SSD tartók is. Egyetlen egy hátrányt írnék le róla: A ház hátulján nagyon könnyen lejönnek a gumiborítású kábelelvezetők (semmi szükség mondjuk rájuk, csak nekem sikerült elsőre kiszednem a házból 2 iylet) :D Csak ajánlom mindenkinek! :)
4/8 anonim válasza:
Egy hónapja vásároltam egy ilyen házat és azt kell mondjam tökéletesen megfelel minden téren ennél jobbat keresve se találni. Jó hát, jó áron. A kábelvezetésre nagyon figyelt a Cooler Master ennél a háznál. El lehet bújtatni a kábeleket az ennek kialakított részbe, csak annyi látszik ami szükséges így a légáramlás is sokkal jobb. Egy 20 cm-is ventilátorral van szerelve elől és fent hátul egy 12-essel. De még telepíthető bele 6db 12-es kedvünk szerint. Elfér benne bármekkora videókártya kényelmesen. Én nem bántam meg a vásárlást ! :)
5/8 anonim válasza:
Na kezdem karácsony elött megérkezett a ház még szerencsére bár sokat szorakozott a futárszolgálat . a ház robosztus kivállo felépitésü van pár aproság amire figyelni kell sajna . gyárilag 2 ventillátoros nem négy ahogy itt leirva volt az elhuzhato teto fényezett mutatos de szedi az ujnyomokat alaplapi bekötései némelyik nem megy rá a gigabyt alaplapomra . Viszont borzalmas csendes az ember vesz még egy két ventillátort a legjobb hütésü talán kivállo porszürök mindenhol. az elhelyezésnél macerás lehet mivel relativ nagy . Kábelrendezés rendben összeségében kivállo ház az ssd beszerelés a 2,5 rekeszbe csak csavarral lehetséges a hdd rekeszekkel viszont semmi probléma kiválloak . Ajánlom mindenkinek nagyjábol egy szerethetö hosszutávu elegáns ház a kisebb hibái ellenére is .
7/8 A kérdező kommentje:
Én is pcx-et nézegetek, de azért köszi:)
2015. máj. 3. 17:50
8/8 Gábor_79 válasza:
Én az előző, 2-es verzióját használom; na az is mocskos jó volt. Erős késztetést éreztem, hogy megvegyem ezt az utódját, mert annyira csípem. Pedig a kifutása előtt nem sokkal vettem, mikor egy rövid ideig lent volt az ára.
Jó ház az, ha tehetem, azt ajánlom mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!