Laptopot akarok venni de milyet?
Figyelt kérdés
160 000 ft körül van a keret. Játékra kéne.2015. máj. 2. 12:43
2/9 A kérdező kommentje:
Most csak én látom rosszul vagy tényleg laptop? :D
2015. máj. 2. 12:46
3/9 anonim válasza:
minek kérdezed meg itt bazzeg ? állíts össze magadnak egy konfigot ami jó a játékokhoz.,....
4/9 A kérdező kommentje:
Laptopot összerakni? Amúgy meg azért kérdezem mert nem értek hozzá.
2015. máj. 2. 12:56
5/9 anonim válasza:
Ennyiért nem kapsz játékra való laptopot, a legolcsóbb az Asus N551, 240ezer körül van.
6/9 anonim válasza:
Ennyiért nincs játékra való laptop, csak asztali gép és konzol.
8/9 anonim válasza:
én két éve vettem vateráról 130ért egy laptopot, tök jól tudtam akkor Skyrimezni, és a 2012 NFS Most wanteddel tolni, ilyet ne mondjunk, hogy csak 240től van gép, mert BAROMSÁG..
Én sem highon játszottam, de ha vkinek nincs pénze akkor ki nem kaksizza le a high-ot
9/9 anonim válasza:
ja és 1 éves volt, marha jó újszerű most is azon írok, nem kamu, amúgy boltba 150 volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!