Gamer PC építés (? )
pcx.hu gépösszerakóba kérném (150 a max ár és az elvárások):
Memória: 2x4GB kell
Házból többet is mondhattok, megköszönném (eldönteni melyik tetszik a legjobban)
Hűtőventi ha fontos csak akkor,
Optikai meghajtó kell,
bill, egér, monitor, op. rendszer nem.
Asrock B85M bulk alaplap (oem kiszerelés, kábelek, leírások nincsenek, ha szükséged lenne ilyesmire, akkor vedd sima B85M típust, vagy a Pro4 változatot)
i3-4160 proci
1x8gb memória 1866mhz hyperx (ha 2x4, nem bővíthető 2 ram slotos lapban, egyébként dualnak vga mellett nincs jelentősége)
Raijintek Arcadia vagy Aerocool GT Advance ház
XFX 450W táp
Samsung ODD
Gigabyte R9 280 3gb 60.561Ft
Nem rossz, de ha a ctg táp, akkor oem, amúgy már drága, akkor inkább az XFX-450W.
Ha az X4 860k proci lesz, akkor jó a 2x4gb 1866 memória is, abban a gépben elég lesz a 8gb ram.
Az R9 280 3gb jobb választás, mint a 270X 2gb.
Amit linkeltél, abból csak a házat cserélném valamelyikre, amelyiket ajánlottam. Illetve a tápot mondjuk az XFX-450-re.
INTEL oldalról nem biztos hogy beleférsz a 150E-be, hiszen az i3-4160 már 10E-el drágább.
Nem tudom ki ez az 53% aki mindig marha kicsi tápot akar rakatni a gépekbe just for fun alapon....
DE én nagyon ajánlom, hogy rakj legalább egy 500-as tápot alá.
SOSE jó kicentizni ilyet főleg, hogy a táp az egyik legfontosabb elem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!