UPS. Na de melyik?
Hát az tényleg sok. Milyen az a csúcsos? amúgy egy ilyet néztem ki: [link]
Vélemény? Ellátná a rá váró feladatot?
A "csúcsos" alatt arra akartam utalni, hogy annyi a max, amit egy kis ideig elvisel.
Neked elegendő egy 750-800VA-es márkás táp bőven. A nem annyira márkásak még jóval meg is dobják az össz. fogyasztást.
A linkeden szereplő márkáról éppen most hallok először. Ez és az, hogy túl olcsó, talán jelent valamit. (igen, azt, hogy gagyi...)
Ugyebár ezt bizonyítja is, hogy a linkeden lévő 850VA-es 480W-os kimenettel, egy 800VA-es APC 480W-os, egy 800VA-es Eaton pedig 500W-os kimenettel van...
Igaz, az Eaton 42 ezerért tudja ezt. Az APC csak 25 ezerért.
Én mindenképp ezt a 2 márkát ajánlom UPS ügyben. Ahogy mindenben, itt is számít a gyártó! Főleg, hogy könnyen fel is gyulladhat tőle a ház...
Csak véleményt formáltam. De az "Ellátná a rá váró feladatot?" kérdésedre is válaszolok:
Az adatai alapján ellátná, gyakorlatilag kiderül az első áramszünetnél.
Köszi a tippet!
Még egyet találtam ami olcsónak mondható, de annyira szerintem nem lehet gagyi: FSP Nano 800 -16000Ft
FSP-t jól ismerjük, gyakran ajánlanak FSP tápot a gépbe, gondolom nem égetnék magukat gagyi UPS-el, ha nem menne nekik az is jól. Egy hátrányát véltem felfedezni, hogy nem tudja jelezni a gépnek mikor akkuról üzemel, így a gép nem tud automatikusan órajelet csökkenteni/hibernálni. Ez így meddig bírná?
(nagyon szúrja a szemem, hogy 10-15 percet mond 120W terhelésre, arról kussol, hogy max terhelésen meddig bírja.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!